Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha a pasitokat megkeresné az exe, ebben a három esetben hogy reagálnátok?
1. Ha nem akarna tőle a csaj semmit csak megkérdezné mi van, mert lelkiismeret furdalása van amiért elhagyta?
2. Ha szívességet kérne tőle, hogy hadd aludjon nálatok amíg tanul/munkát keres mert nincs hova mennie?
3. Ha a 2-es fennál és jól kijöttök, tehát nincs vele gond, össze is barátkoztok, elvagytok, stb.. és közös szex lesz a téma?
4. Csak úgy simán előjön a közös szex téma, hogy nem is ismeritek?
Az 1-es talán nem zavarna,ha normális és ez csak egy pár mondat,nem órákig tartó beszélgetés. Mondjuk ez milyen duma,hogy lelkiismeret furdalása van?
A többinél elküldeném anyukájához.
1 csak úgy nem keresi meg az ex a másikat hogy nincs hátsó szándéka
2 az én lakásom nem szálloda
3 párkapcsolatban szóba se jöhet a 3-as főleg nem excsajjal
4 a 3as pontban megválaszoltam
24N
jóba vagyok exével szerencsére nagyon jól kijövünk nem tudok rá féltékeny lenni neki is van barátja volt hogy négyesben csináltuk én szeretem, izgalmas :)
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!