Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit reagalnatok ha exetek megkeresne?
o kert szuntet en dobtam o keresett utana en nem torodtem vele utana felkoszontottem szuletesnapjakor smsben o leallt velem beszelgetni kerdeztem vmit nem valaszolt azota pedig bantotta a hiusagomat hogy nem volt hajlando valaszolni..
Kozben meseltek h van vmi uj nocskeje megis o kerdezgetett engem meg bamul az utcan...
Jézzzzuzusf@x@.
Ne...ne
Lehetne, hogy ezt magyarul is leírod?
26/F
mit nem értesz #3as... nincs ékezet és vessző és máris analfabéta vagy?
Válaszolva: valszeg. Attól függ, hogy melyik.
Nem szeretnék exektől semmit, se találkozni, se beszélni, se semmit.
Néha kicsit kárörvendezem a sorsukon, de ennyi.
#4es: nem, nem vagyok analfabéta, csak elgondolkodtató, hogy a hölgy számára ez egy teljesen jól leírt, definiált kérdés.
A kérdésre válaszolva, én beszélgetnék az exeimmel, de szerencsére egyik sem keres.
Továbbra is 26/F
Szerintem sincs baj a leirasommal azert mert nem reszeleteztem az utolso szoig a kapcsolatot:)
Szombat estem tul jol sikerult es ennek oromere hogy mikor en vmi kerdeztem tole tobb hete smsben arra mar nem valaszolt irtam neki egy fantasztikus uzenetet azota ki van lokve a mobilom... Mire szamitsak szerintetek?:D Mit irhatott ha irt egyaltalan?:D Rohogok mar en is ezen az egeszen de azon az esten tul jo volt a palinka meg a kedvem is...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!