Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hogyan reagálnátok?
Figyelt kérdés
Mit gondolnátok vagy hogyan reagálnátok, ha beszélgetnétek egy fiúval és észrevennétek hogy feláll neki vagy a srác közölné hogy bocsi de kezd felállni rád..
Nyilván attól is függ milyen ruhában vagyunk éppen, mennyire észrevehető..de például nyáron mikor a lányok is lengén öltöznek akkor okozhat ez kínos helyzetet.
2018. jan. 30. 17:47
1/9 anonim válasza:
Ha a parommal tortenne ilyen, akivel evek ota egyutt vagyok, kozelebb hajolnek hozza, es mondnam, hogy keressunk egy felre eso helyet, ahol dughatunk. :)
2/9 anonim válasza:
Szerintem paprika vörös lennék és elnevetném magam
24N
3/9 anonim válasza:
Ha a párom, akkor javasolnám, hogy essünk valahol egymásnak.
Ha alig ismerem és nem jön be, akkor nagyon kínosan érezném magam.
4/9 anonim válasza:
Szerintem a fiúnak, srácnak kínos. De ezt tanulhatnák a fiúk apukától.
Hogyan nyomja el az érzést. Van ilyen? Kíván 1 " nőt ", beindul és kész.
Ha az én pasim lenne elvonulnék, ha van hova...
5/9 anonim válasza:
Szerintem én jobban zavarba jönnék, mint ő :D 16/l
6/9 anonim válasza:
Ha kozli akkor zavarba jonnek nagyon, meg kicsit bunkonak tartanam, ha csak felall es veletlen eszreveszem, akkor ugy tennek, mintha nem is lattam volna semmit. Termeszetes reakcio, nincs ebbe semmi.
7/9 1112 válasza:
Szerintem nem reagálnék. Duma közben főleg a szemét nézném; de okés, előfordulhatna, h valamiért lenétek közben. Na jó, amúgy valszeg mosolyognék, de nem tenném szóvá.
8/9 A kérdező kommentje:
Ismerős a srác, és mondjuk be is jön. Így értettem inkább, a párok jóhogy egymásnak esnek :D
2018. jan. 30. 20:34
9/9 anonim válasza:
Ha a baratomrol lenne szo akkor biztos ra masznek. De mas srac eseteben akar egy haver vagy idegen tok mindegy. 1) kinosan ereznem magam 2) lehet inkabb nem is mondanek semmit es mehetnekem lenne 3) biztos,hogy nem hoznam zavarba a masikat es mindennek ellenere probalnam gyors terelni a temat legalabb ne az allo fa....rol legyen szo na! Kulonben ez egyaltalan nem imponalo es nem hizelgo szimplan kinos zavarba ejto es amugy nem erdekel. Volt olyan srac osztaly tarsam gimiben aki mellettem ult mindig matekon. Haverok voltunk. Es egyszer megszoritotta a kezemet es ra rakta a combjara a kezemet. Utana ram nezett es mondta hogy felallt neki ram mindjar odebb vezezi a kezet..."oda". Erre elhuztam azonnal a kezemet a masikkal meg tarkon vagtam. Nevetett meg en is. De azert azota nem flortol es probal malackodni vagy az intim szferamba lepni. Csak csipkelodik. De semmi tapi meg ilyesmi. Leutom mint a taxi orat. Neha meg talalkozunk pl tarsasagban. Hal istennek megkomolyodott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!