Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak vele?
A párommal elsőnek fogunk lefeküdni, sokat beszéltünk róla hogy milyen lesz.
Neki én már a 10. vagyok, nekem ő csak a 3.
Azt mondta szeretné, ha megkínoznéám, persze nem szado izére gondolt...:D
Csak hogy tudnám felül múlni a többi csajt?
Vagy esetleg ti milyen tuti praktikákat vetettek be az ágyban hogy szuper legyen a pasinak? :)
Köszönöm a válaszokat!!
23L
Van egy pár rossz hírem!
1) nem biztos, hogy akár a leggyengébb partnerét is felül tudod múlni
2) úgyse fogja elmondani soha a teljes igazságot erről
3) az ilyen irányú törekvések álltalánosak az önbizalomhiányos csajoknál
De hogy jót is mondjak! Veszel neki egy potencianövelőt. Pl GoldPower (nagyon ütős, egy fél is elég lenne), meg egy 10db os óvszert. Ja, és sikosító kellhet
El ne hidd már. Tuti nem volt 10 nője. A pasik ebben mindig túloznak. Jó ha 3 volt neki, de az is lehet, hogy még puncit se látott. Hidd el tapasztalatból mondom.
Amúgy csak adj bele mindent és kommunikáljatok. Az első nem biztos, hogy tökéletes lesz, de idővel összecsiszolódtok, ha figyeltek egymás igènyeire, vágyaira.
30N
Köszönöm.
Elnézést, nem is úgy fogalmaztam hogy felül akarom őket múlni, hanem legalább én is legyek olyan jó benne.
Sajnos sok tapasztalatom nekem nincs, neki van, és félek hogy nem lesz jó neki, hogy pl bénázok vagy jobbra számított.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!