Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy a férjem meg akar csalni vele? Vagy csak flörtöl?
Friss házasok vagyunk a férjemmel.
Van egy nő, akivel akárhányszor találkozunk a férjem, mintha direkt keresné a szemkontaktust vele, ha az a lány nem néz rá a párom akkor is addig nézi ameddig észre nem veszi.
Nyíltan bámulja ezt a nőt, tudom, hogy az ilyen alkatú lányokat kedveli. :(
Közös ismerőstől azt hallottam, hogy egyszer már bókolt is neki.
A férfiak ilyenkor csak egy kicsit flörtölnek vissza jelzést szeretnének kapni vagy lehet, hogyha alkalma lenne rá ténylegesen meg csalna vele?

Megnézni én is megnézem a tobbi not. Sot, az az igazság, hogy fel is izgat néhány, sot el is képzelem sokszor, hogy ott helyben a buszban hogy dugnám meg, mert annyira vonzo számomra. Vannak esetek, amikor ha kozelebbi és állando ismerosrol van szo, kicsit tobbet is megengedek. Akár pár kacér szó, vicc, kozelebbi viszony, de meg soha nem csalnám a barátnomet. Tettlegességig nem mennék el. Ez olyan dolog, ami kellemetlen lehet a másiknak, de tobbnyire nem tudja meg a másik a fél, nekunk meg csak jolesik az onértékelésnek és a magabiztosságot, hogy más vonzo no is jo pasinak tart mindket. Csak a dominancia karbantartása ez, mondanám így.
Viszont az o jelenlétében még a nore valo bámulást se engedem meg magamnak. Vissza tudom annyira fogni magam, hogy elotte mutassam ki, hogy vonzo a másik no. Mind tiszteletbol, és mind szeretetbol.
Ez már szerintem kicsit sok, hogy elotted is egyértelmuen megbámulja a not. Szerintem probálj vele normálisan beszélni, nem kiabálva, nem féltékenykedve, hanem megértoen és objektíven inkább. Hogy nem vagy naív, attol h házas o is látja, hogy ki vonzo és ki jo no, és hogy te is látod, hogy a csaj tényleg szép, de észrevetted, hogy tulzottan rajta akad a szeme a társaságodban is. Hogy minden rendben van e veletek. Hogy neked ez így kicsit már rosszul esik, hogy ennyire szemmel láthatoan csinálja.
UI az én barátnom is mindig elkap, hogy meglesen az idegen noket, de elhulyuli, hogy "láttam hogy megnézted a seggét, jó segge van mi?" szoveggel. Vagy van hogy megcsap hogy ne legyek diszno. De ezek csak kis piti másodperces esetek, idegenek az utcán. Tobbnyira vagy letagadom vagy elnézés kérek, és szépen elmondom neki, hogy ot szeretem.
Az amit leírsz, szerintem már kicsit tobb mint ártatlan flort. De minden pasi más. En nem tudok a ferjed nevében beszélni. Azt se tudom, hogy a férjedhez képest mennyire releváns az én 27 éves véleményem.

Függetlenül attól, hogy a kockázatmentes félrelépés szerintem egyetlen egészséges (vallási erkölccsel nem fertőzött) férfinak sem dillema, friss házasként ha más csajt néz előtted látványosan annak inkább más oka lehet.
Pl. lehet hogy a csaj korában elutasította, ő meg most veled demonstrálja, hogy ő kellett normális nőnek, ráadásul el is veszi azt a nőt akit értékesnek érez. Kicsit lehet benne az is, hogy a csaj meg elgondolkodhat rajta, hogy fog-e mostanában olyan férfi érdeklődni nála, akinél a “komoly kapcsolat” szándék többet jelent, mint hogy csak szimplán legszebb éveit rabolja élettársként.

amelyik kutya ugat...
ne légy már ennyire féltékeny, ha nyíltan flörtöl vele, akkor nem teszi meg a lépést. Én is flörtölgetek lányokkal, de mindegyik tudja, hogy feleségem van, emiatt nem veszik komolyan és hatalmas lépés van még a tényleges megcsaláshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!