Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha mással is flörtöl (előttem)...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha mással is flörtöl (előttem), nem akar tőlem semmi komolyat, vagy féltékennyé akar tenni?

Figyelt kérdés

Nem vagyunk együtt, csak egy közegben mozgunk napi szinten. Flörtölgetünk, de van egy másik lány, akivel szintén szokott...előttem...nagyon rosszul esik:(

Miért csinálja?

És nem egy alfahím, adonisz gyerekről van szó, teljesen átlagos a srác.

2015. nov. 2. 13:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Van olyan, aki egyszerűen mindenkivel flörtöl, a vérében van, és egyáltalán nincs jelentősége. Vagy arra játszik, hogy valaki végre bekapja a horgot.
2015. nov. 2. 13:16
 2/11 anonim ***** válasza:

"Nem vagyunk együtt,.."

Tehát azt csinál, amit akar, majd ha egy pár lesztek, akkor már berághatsz erre, addig viszont NEM!

Még nem biztos, hogy te vagy a kiválasztott, még szabad akarata van azzal flörtölni, akivel akar.

Ha nem adsz egyértelmű jeleket neki, hogy elköteleződjön melletted, akkor meg miért érdekel téged, hogy miért flörtöl mással?

2015. nov. 2. 13:17
 3/11 A kérdező kommentje:

Ez így elég kevéske. Először csak velem flörtölt, tök jól elvoltunk sokáig, kedves és figyelmes volt velem. De konkrétan nem hívott randira (azt hiszem), ezt a nemrégiben bekövetkezett szakításának tudtam be. Gondoltam, szüksége van egy kis időre. Mostanában viszont nem vagyok jó passzban (sokat vagyok rosszul, ezért kedvetlen és egyhangú vagyok), és azóta ő ezt a másik lányt fűzögeti, akinek amúgy van barátja.

Rámunt, és már nem akar tőlem semmit? Vagy eddig sem akart, csak azt hittem?

2015. nov. 2. 13:19
 4/11 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy joga van mással is flörtölni. Csak azért esik rosszul, mert azt hittem, lehet belőle valami, hogy komolyan érdeklem. Egyébként én olyan átlátszóan odavagyok érte, hogy már többen rá is kérdeztek...:/
2015. nov. 2. 13:22
 5/11 anonim ***** válasza:
37%
Szeretnék én is ilyen problémákat, máris színesebben látnám a világot! :)
2015. nov. 2. 13:27
 6/11 Btgllt válasza:
Csak hívd el valahova.vegyél fel valami szexi rucit :P de ne túl feltűnően.a srácok ezt szeretik.amikor meg flörtöl veled tégy úgy mintha téged ez érzelmileg nem is érintene.koptasd a flörtölését és pár perccel később te flörtölj vele.zavard kicsit össze.mert most biztosan élvezi hogy így alfáskodhat.én élvezném :)
2015. nov. 2. 13:43
 7/11 A kérdező kommentje:

Én nem tudok így játszmázni,nem tudom színlelni, hogy nem örülök a társaságának :/

A szexi ruci meg nagyon nem nekem való. Csinosan öltözködöm, de nem hiszem, hogy tudnék szexi lenni...

2015. nov. 2. 13:50
 8/11 Btgllt válasza:
Nem csak kinézettel lehetsz szexi.akár egy szót is mondhatsz úgy hogy mások elolvadnak tőle.a csajok nagyon értenek ehez.a srác flörtölget veled aztán meg mással.aztán ezt még a szemed előtt teszi.hát azt ajánlom tanulj be pár flörtölési teknikát.nincs ebben semmi rossz.amúgy korodat megkérdezhetem ?
2015. nov. 2. 14:05
 9/11 A kérdező kommentje:
21 vagyok, a srác meg a másik csaj 19
2015. nov. 2. 14:41
 10/11 anonim ***** válasza:
Leírtad, hogy sokat vagy rosszul és kedvetlen, ezért váltott, egyértelmű. Próbáld könnyedén venni a dolgot, egx ideig nézd levegőnek, legyél jókedvű, Ha nem közeeldik, akkor ennek annyi.
2015. nov. 2. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!