Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Ti lefekudnetek egy olyan lannyal aki nektek nem jon be, de nincs mas/maganyos/stb vagy, vagy csak olyannal aki tetszik is?
Figyelt kérdés
Nem feludtunk le, pettingeltunk de nagyon meglepett amiert ram mozdult. Erre oda kene jobban figyelnem vagy csak az a szituacio volt hogy en voltam epp ott, tudta hogy kaphato vagyok a pettingre es kesz? Csak rajta mulik hogy mi lesz a folytatas szeretnem ha tobb is lenne koztunk.2018. márc. 13. 22:23
11/13 anonim válasza:
Volt rá példa évekkel ezelőtt ugyanazzal a lánnyal többször is, nem élveztem az együttléteket, talán kétszer sikerült elmennem kézi segítséggel, ő viszont annál inkább élvezte.
12/13 anonim válasza:
Én lefeküdnék csak nne hagyok már ki egy két szex lehetőséget pláne ha magányos volnék. De van barátnőm.
13/13 anonim válasza:
Nem feküdnék le olyannal aki nem vonz. Lehetetlen is. Hogy álljon fel ha nem vonzódom hozzá?
Olyan lehetséges csak, hogy annyira nem jön be külsőre, de valamit mégis meglátok benne egy idő után. De akkor is van vonzalom. A személyisége és bár rühellem ezt a szót, de a kisugárzása miatt egyszer csak vonzó lesz számomra.
Másrészt egy jó hoki jobb mint egy rossz szex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!