Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Ti lefekudnetek egy olyan lannyal aki nektek nem jon be, de nincs mas/maganyos/stb vagy, vagy csak olyannal aki tetszik is?
Hah, a teljes tortenetet nem tudvan ezt korai volt leirni...
De megertem mert ennyi informacioval annak nez ki.
Akkor írd le az egészet, mert ebből - ahogyan te is írtad - eléggé az jön le, hogy olcsón kapható vagy.
Egyébként most lehet hogy el leszek hordva mindennek, de egy olyan lánnyal simán le tudnék feküdni, akivel bár jól kijövök de annyira nem jön be a személyisége. Sajna elég válogatós vagyok ilyen téren. :D
Akármennyi infót írsz ki, ez a lényeg.
Akármiért is akar veled lefeküdni, én nem örülnék neki, mert akivel scak szexet tudunk elképzelni, ott bajok vannak. A lánnyal. Amelyik lányt én csak szexuálisan kívánom, nem tartom túl sokra. Akiket tartok valamire, nyilván érzelmi kapcsolatra törekszem. Csak szólok, hogy ezzel nem vagyok egyedül.
De gratulálok a viselkedésedhez,igazán példamutató. Mindenki vágya egy olyan barátnő, aki előtte egy kúrópajtival dugott mindössze 18 évesen. :)
Előfordult már, na de m
Mindegy
Én már sajnos megtettem, tyűű de rossz buli volt xd
Egyébként sokszor előfordul az nálunk pasiknál, hogy röptében még a legyet is, numera+ és kész, mi ezzel úgy vagyunk, még az is jobb, mint a jobb kéz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!