Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiuk! Ti lefekudnetek egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk! Ti lefekudnetek egy olyan lannyal aki nektek nem jon be, de nincs mas/maganyos/stb vagy, vagy csak olyannal aki tetszik is?

Figyelt kérdés
Nem feludtunk le, pettingeltunk de nagyon meglepett amiert ram mozdult. Erre oda kene jobban figyelnem vagy csak az a szituacio volt hogy en voltam epp ott, tudta hogy kaphato vagyok a pettingre es kesz? Csak rajta mulik hogy mi lesz a folytatas szeretnem ha tobb is lenne koztunk.

2018. márc. 13. 22:23
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
18l
2018. márc. 13. 22:35
 2/13 anonim ***** válasza:
67%
Könnyen kapható ribit keresett és talált is.
2018. márc. 13. 22:36
 3/13 A kérdező kommentje:

Hah, a teljes tortenetet nem tudvan ezt korai volt leirni...

De megertem mert ennyi informacioval annak nez ki.

2018. márc. 13. 22:45
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Akkor írd le az egészet, mert ebből - ahogyan te is írtad - eléggé az jön le, hogy olcsón kapható vagy.

Egyébként most lehet hogy el leszek hordva mindennek, de egy olyan lánnyal simán le tudnék feküdni, akivel bár jól kijövök de annyira nem jön be a személyisége. Sajna elég válogatós vagyok ilyen téren. :D

2018. márc. 13. 22:52
 5/13 anonim ***** válasza:
15%

Akármennyi infót írsz ki, ez a lényeg.

Akármiért is akar veled lefeküdni, én nem örülnék neki, mert akivel scak szexet tudunk elképzelni, ott bajok vannak. A lánnyal. Amelyik lányt én csak szexuálisan kívánom, nem tartom túl sokra. Akiket tartok valamire, nyilván érzelmi kapcsolatra törekszem. Csak szólok, hogy ezzel nem vagyok egyedül.

De gratulálok a viselkedésedhez,igazán példamutató. Mindenki vágya egy olyan barátnő, aki előtte egy kúrópajtival dugott mindössze 18 évesen. :)

2018. márc. 13. 22:53
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2018. márc. 13. 22:55
 7/13 Mádár0218 ***** válasza:
100%

Előfordult már, na de m

Mindegy

2018. márc. 13. 22:57
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Én már sajnos megtettem, tyűű de rossz buli volt xd

Egyébként sokszor előfordul az nálunk pasiknál, hogy röptében még a legyet is, numera+ és kész, mi ezzel úgy vagyunk, még az is jobb, mint a jobb kéz

2018. márc. 13. 23:07
 9/13 anonim ***** válasza:
91%
Miért lenne gáz? Ha szereti a szexet, abban nincs semmi rossz. :) Csak ne szedj össze semmit meg ne baszasd fel magad, akkor van para
2018. márc. 13. 23:10
 10/13 anonim ***** válasza:
Nem! Nekem mindenképpen kell, hogy legyen kölcsönös szimpátia! F.
2018. márc. 13. 23:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!