Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány úgy ír rám hogy "Sziaaa" az helyett hogy "Szia" az jelenthet valamit?
Figyelt kérdés
Fontos kérdés mert az a lány nagyon tetszik nekem. Nem hinném hogy véletlenül, vagy csak viccből írta el, mert jó tanuló.2018. márc. 2. 14:02
2/19 anonim válasza:
Jelent igen.
Hollandnak érzi magát.
3/19 anonim válasza:
En ugy irom a Sziat hogy Sziiiiaaa! Akkor most ez jelent valamit? Nem!csak mondom.
4/19 anonim válasza:
A legtöbbnél fogalmazási szokás. Cia,sziaa,szióka, avagy a kicsinyítő képzők/rövidítések,mint pl ügyi vagy,ari vagy stb. Valószínüleg ilyen a stílusa a fb-n. Ha mondjuk senki mással nem írna így,csak veled,akkor jelentene valamit.
5/19 anonim válasza:
Max hogy beragadt a billentyűzetén az a betű
6/19 anonim válasza:
5 :) de azért udvarolj neki, és hódítsd meg, nem az aaa-n múlik ez!
7/19 anonim válasza:
Nem hiszem. En akkor szoktam mondjuk ilyet írni, ha "izgatott állapotban vagyok" attól, hogy írt az illető, örülök neki. De rajtam kívül kb mindenki csak megszokasbol írja igy vagy csak beakadt a billentyű XD
8/19 anonim válasza:
Nem jelent semmit, egy barátnőm pl. mindenkinek így köszön, mert így szokta meg.
9/19 anonim válasza:
Azt jelenti,hogy nagyon idegesito
10/19 anonim válasza:
Buta csaj. Meg a sya az aztán nagy bunkóság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!