Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek mi a legnagyobb szexualis fantaziaja, vagyalma?
Mostanaban eleggr megnott a szexualis etvagyam. Es el kezdtem gondolkodni mit probalnek ki meg szexualis teren. Pl a dominanciat es a harmast. Nektek mi a legnagyobb vagyalmotok? Hatha adtok meg valami otletet ami izgi es megvalosithato. Termeszetesen a parommal.
Komoly valaszokat irjatok kerlek.
Nálam különbséget kell tenni a fantázia és a vágy között.
Fantázia: gondolatban felizgat, de a valóságban nem valósulna meg (sőt, talán nem is tetszene annyira, ha valóban megtörténne). Ilyen pl. nálam a hármas szex úgy, hogy egy nő az arcomon egy másik pedig a farkamon lovagol, és közben egymást is kényeztetik. Nagyon izgató nekem ezt elképzelni, de a valóságban nem biztos, hogy örülnék a barátnőmön kívül egy harmadik "idegen" személynek az ágyban - akkor lenne tökéletes, ha a barátnőmből lenne kettő darab, és velük lennék, de ez meg ugye nem lehetséges.
Vágy: olyan, ami megvalósítható. Erre példa az, hogy a barátnőmet kikötözöm az ágyhoz, szemét bekötöm, és azt teszek vele egész éjszaka, amit csak akarok. Ez teljesen megvalóstíható, már csak alkalom és hangulat kell hozzá (szerintem hamarosan meglesz :D).
És végül van, amiről még nem döntöttem el melyik kategória: izgat a szerepjátékok gondolata, de még nem tudom, jól sülne-e el a valóságban, és nem lenne-e a hangulat inkább kínos, mint forró.
:D Én könyvtárban dolgozom és van hogy bejön egy egy olyan pasi aki teljesen felizgat. A megjelenése a hangja. Van aki már eleve úgy tud rám nézni hogy kb. azt érzem le is vetkőztetett a szemével :D :D Na ilyenkor beindul a fantáziám :D pl. hogy odamegyek hozzá és az ölébe ülök szemből de csak pár másodpercre és megyek tovább oda ahol nincs nagy joves menés ,ő meg jön utánam aztán ott egymásnak esünk :) :) De ez pl. ilyen 4-5 fős pasik csoportjával is tetszene :D ,hogy egyszerre kényeztetnek ott. :D
De mikor mi jut épp eszembe róluk :D ahogy nézem őket :D
Persze a valóságban ezt nem tenném meg...azt hiszem :D Max. talán egyel :D
De am. ez nem csak könyvtárban jut eszembe :D kb. bárhol észreveszem a helyeket ahol lehetne összehozni egy hirtelen jött vágyból szexet. :) Forgalmasabb épületek Félreeső folyosói, zugok,félig elzart terek stb.
Izgató annyira vágyni egymásra hogy muszaj ott azonnal csinálni :D és közben mit sem sejtve körülöttünk mindenki intézni az ügyeit :)
19L
Hármas szex, egy fiatal lánnyal és a pasimmal. Vagy csak leszopni a páromat egy másik lánnyal közösen.
Bugyi nélkül, szoknyában, a pasim ahol tudna, nyúljon a szoknyám alá, és simogasson, ujjazzon, de ne hagyjon elélvezni. Vezetés közben kivenni a pasim farkát, és finoman simogatni, izgatni.
Mind megvalósítható :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!