Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek igaz, hogy Magyarországon 16,5cm a pénisz átlag? Euban elvileg nekünk van a legnagyobb átlagban?
Biztos hogy rövidebb az átlag..De...negyedikes lehettem Leányfalun nyitott férfi öltözőben a strand mellett a padsorok között láttam a napközis tanárom,megijedtem..Azóta a példaképem, lógott mint egy öszvér 16-18cm lehetett.Nyolcadikban év végén a dunakanyarban kétnapos kiránduláskor a zuhanyzóban
mindegyik srácnak nagyobb volt mint az enyém,hozzáteszem szakközépben másodikban balatonon fiúkkal csináltunk farokversenyt kirohantak a szobából hogy mekkora van nekem.Lányok be akartak jönni a zuhanyzóba..
Egyszer láttam egy olyan statisztikát erről - egy táblázatban rengeteg ország adatainak felsorolásával, ahol az is szerepelt, hogy az adott helyen a méreteket orvosok mérték-e, (ahol igen, ott a vizsgálat éve, az orvosi egyetem v. urológiai klinika neve is szerepelt), vagy egyszerűen több ezer férfi megkérdezésével, bemondással történő adatszolgáltatásból számoltak átlagot.
Kár, hogy nem mentettem el a linkjét, mert már jó sokszor belinkeltem volna a hasonló kérdésekhez.
Én annak idején nagyon jól szórakoztam rajta, mert több, mint szembetűnő volt az összefüggés, hogy ahol bemondásra ment a dolog, ott szignifikánsan nagyobb méretek szerepeltek, mint ahol urológusok mérték. xD
Ez a "magyar férfiaknak a leghosszabb a péniszük a világon" olyan, mint a "magyar nők a legszebbek a világon"?
Szerintem ha megnéznénk egy GYK-hoz hasonló német oldalt, ott a németeknek lenne a leghosszabb, és a német nők lennének a legszebbek. Gyanítom, hogy ezt szinte mindenhol megtalálnánk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!