Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szerintetek egy hetvenéves férfi még lehet szexi?
Figyelt kérdés
2018. márc. 12. 18:14
1/10 anonim válasza:
Nem gonoszságból mondom, én is leszek öreg, de mi szexi van szerinted egy hetvenéves aszott testén? Ha sok pénze van, akkor viszont örökké kapós az anyagias nőknél, Andy Vajna, Hugh Heffner, stb.
2/10 A kérdező kommentje:
Nem gonoszság. Egyenes válasz.
2018. márc. 12. 18:26
3/10 anonim válasza:
Nemhiszem :D max a 60 éves néniknek :)
5/10 anonim válasza:
Hogy mennyire volt szexi azt nem tudom, de az én nagyapám 70 éves korában még lerendezte a szomszéd asszonyát!
7/10 A kérdező kommentje:
5-ösnek: hány éves volt az asszony?
2018. márc. 12. 22:13
8/10 anonim válasza:
Hát egy fiatalnak biztos nem. Le lehet pontozni, de miért lenne szexi egy aszott, szottyos test? Persze a rib#ncok számára, ha gazdag, akkor egy álom fogás...
19L
10/10 anonim válasza:
Nem lehet,és nyilvàn egy 70 éves néninek sem szexi egy ugyanolyan korú férfi.Attòl hogy az ember öreg lesz,nem jelenti azt hogy a szottyadtsàg vonzò lesz a szàmàra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!