Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Szexisnek véltek egy ilyen cipőt?
Figyelt kérdés
Szeretnék venni egyet, de csak akkor ha tudom, hogy tetszik a férfiaknak! Mondjuk egy vastagabb fekete harisnyával képzeljétek el:)
2018. febr. 26. 19:29
1/22 anonim válasza:
Én semmi szexiset nem találok benne. Bocsi!
6/22 anonim válasza:
Vannak ennél 50x szexibb platformos cipők. Ez ronda, hogy a vak oroszlán is sírva enné meg.
7/22 Doctor Manhattan válasza:
Harisnyával fel ne vedd, kb szandál+zokni kombó szintjén lenne.
8/22 A kérdező kommentje:
Azért nem gondoltam, hogy ilyen gáz vagyok :(
Jó hát akkor valaki linkelne nekem olyat ami tetszik neki? Kíváncsi vagyok milyen az ízlésetek!
Privátokra válaszolva, nem tudom pontosan, valami ruhára gondoltam, arany színű kiegészítőkkel (öv, karkötő, nyaklánc) sminket nem tudom:D egyébként 165 cm vagyok:)
2018. febr. 26. 19:53
10/22 anonim válasza:
Férfiként pont nem érdekel 😁 ha kényelmes meg tetszik hord.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!