Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak, nektek tetszik egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, nektek tetszik egy szeplős arcú nő? Szexisnek tartjátok vagy rontja az összképet?

Figyelt kérdés
Vannak ilyen szexi nőtípusok, amikről mi férfiak ábrándozni szoktunk, pl. a titkárnőtípus szemüvegben, a doktornő, a tanárnő, vagy a szomszéd lány-típus... A szeplős arc szintén sokakat beindít. Ti hogy álltok ezzel?

2017. febr. 15. 22:40
 1/6 anonim ***** válasza:

Alapvetően nem indít be, bár egy szép arcot nem ront el, de egy nem túl szép arcú lányon nem javít.

Egy esetben kifejezetten tetszik: vörös haj, tejfehér bőr, zöld szemek és szeplők. Hiába, az ír lányok gyönyörűek...

2017. febr. 15. 22:44
 2/6 anonim ***** válasza:

Jellegzetessé teszi az arcot. Nekem tetszik.

30/f

2017. febr. 15. 22:49
 3/6 anonim ***** válasza:
Gyerekkoromban nagyon zavart,h szeplős vagyok.Mostanra megszerettem.Főleg ,h páromnak is tetszik. 😊 Nekem szőke hosszú göndör hanam van.Zöldes barna szemem.Régen nemem is vörös volt a hajam,de meguntam.A lényeg.Már nem zavar a szeplőim! 😊
2017. febr. 15. 22:50
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem mondom, hogy a szeplö szexis. De több lányt is ismerek aki nagyon szeplös és ha ránézek egyszerüen felizgulok. A szeplös arca kisugárzásátol.
2017. febr. 15. 23:14
 5/6 anonim ***** válasza:
Most, hogy mondod nincsenek is szeplős lányok! Annyi vakolat van rajtuk, hogy nem látszik! Tényleg, évek óta nem láttam szeplős nőt!
2017. febr. 16. 08:05
 6/6 anonim ***** válasza:
A szeplő szexi! Értem?!
2017. febr. 16. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!