Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Szexisnek véltek egy ilyen cipőt?
Szeretnék venni egyet, de csak akkor ha tudom, hogy tetszik a férfiaknak! Mondjuk egy vastagabb fekete harisnyával képzeljétek el:)
A cipő sztem nem kifejezetten szexis, de mivel magassarkú és jó magas, te magad az leszel benne az tuti.
itt vna mondjuk cipő amit pl. szexisnek vélek, attól függetlenül h hogy néz ki aki hordja vagy épp milyen ruhákkal:
persze ez szubjektív, páran erre majd biztos beírják h k . rvás mittomén, de nekem ez az ami már beindítja a fantáziámat :D
Köszönöm:)
Szívesen felvennék egy ilyen cipőt, csak nem tudnám sokáig viselni, és azért járni sem könnyű egy ilyenben, főleg a picike 36os lábikóimmal:D persze iszonyat szexi, igen:)
Amit a 14-es linkelt az tényleg állati szexi :) Bár nem tudom hogy lehet benne közlekedni :)
Kérdező, amit te linkeltél, az szerintem se szexi, sima hétköznapi darab, harisnyával meg eszedbe ne jusson nyitott orrú cipőt felvenni!
Milyen alkalomra szeretnél cipőt?
N
Ebben a cipőben semmi szexi nincs.
Az első gondolatom egy elefánt volt , bőrkeményedéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!