Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon hiányzik mit csináljak?
Azt írtad, hogy az utolsó időkben már sokat veszekedtetek. Változna ez, ha újra összejönnétek? Nem hinném, mert ahhoz nektek is kell változnotok.
Mindenesetre azt tanácsolnám, hogy azért még tisztázd le vele, hogy ő mit érez, kezdené-e újra. Mert ha nem teszed, nagyon sokáig ott fog motoszkálni a fejedben, hogy lett volna-e még esélyetek együtt.
Ha nem akarja újrakezdeni, akkor előbb vagy utóbb tovább kell lépned. Igen, tényleg az idő sokat fog segíteni. Én az első nagy szerelmemet kb 1 évig "gyászoltam", és nem tettem meg azt, amit neked tanácsoltam, nem jártam utána, hogy lenne e még esélyünk együtt. Mert féltem. Eldöntöttem, hogy megváltozok, és majd utána megkeresem, hogy jobban tetszem neki.Ilyen kis naiv felfogásom volt :D Ledobtam 15 kilót, kinőiesedtem. Eltelt ez a bizonyos év, majd rájöttem, hogy már ne akarom. Az a hatalmas szerelem ha nem is múlt el, de beérett a fejem lágya, és rájöttem, hogy készen állok továbblépni.
Úgyhogy azt javasolnám, hogy ha arra kerül sor, hogy tovább kel lépned, adj magadnak egy kis időt, amíg a fájdalom csendesül, de egy idő után tovább kell lépned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!