Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon hiányzik mit csináljak?
Figyelt kérdés
A kapcsolatomnak 2 hónapja lett vége azóta szenvedek nagyon szeretem meg mindig, és a szex is egyre jobban hiányzik vele, imádtam a farkát és el sem tudom képzelni hogy mással legyek akár komoly kapcsolatban akár testi kapcsolatban mert mindenkit csak hozzá hasonlitok és senki nem olyan jó mint ő. Mit tegyek? Hogyan felejtsem végre el vagy hogyan szerezzem vissza?2018. márc. 10. 16:13
2/13 anonim válasza:
Most hihetetlen a számodra, de idővel el fog múlni!
Saját tapasztalat.
3/13 anonim válasza:
Az idő megoldja . Tényleg most elképzelhetetlennek tűnik át éket nélküle de hidd el ahogy múlik az idő úgy múlik lassan a fájdalom
4/13 anonim válasza:
Nekem is nem rég lett vége és én is így érzek mint te! Csak én férfi vagyok. Nem hiszem hogy már rendbe jöhet köztünk. Gyere és vigasztaljuk egymást! Lehet én is vagyok olyan jó!?
5/13 anonim válasza:
Megértelek... én ugyanemiatt békültem ki vele, és adtam még egy esélyt a dolognak. Nálatok mi volt a szakítás oka? (Békülés szempontjából nem mindegy.)
25N
6/13 anonim válasza:
Szió.
Ha érdekel, én hogyan értem el sikert az exemnél ilyen téren, írhatsz. (:
25/N
7/13 A kérdező kommentje:
A szakítás oka az volt, hogy rengeteget veszekedtunk, az utolsó másfél hónap egy kész katasztrófa volt és egy kicsit el is idegenedtunk egymástól de én meg akkor is nagyon szeretném ha együtt lennénk.
2018. márc. 11. 19:07
8/13 anonim válasza:
#5-ös vagyok
beszéltek a szakítás óta? ha igen, küldhetnél neki jeleket, hogy nyitott vagy az újrakezdésre
9/13 A kérdező kommentje:
Igen beszéltünk azóta volt hogy ő keresett csak többet ittam a kelleténél és hülyeségeket csinaltam, mondogattam hogy még mindig szeretem meg hasonlók és ezzel teljesen ellöktem magamtól, és azóta egy kisebb bosszút is álltam rajta, azt hittem jobb érzéssel fog eltölteni de nem így volt és még mindig ugyan úgy szeretem csak hat most eljutottunk oda hogy ő már teljesen utál és nem tudom vissza lehetne e fordítani ezt a helyzetet:( teljesen magam alatt vagyok már lassan 3 hónapja miatta:(
2018. márc. 13. 20:39
10/13 anonim válasza:
Sztem ha annyira szereted akkor beszélj vele
Lehet ő is úgy érez ahogy te :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!