Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szerintetek nagyon visszataszító testem van 21 éves létemre?
Mitől lenne visszataszító? Teljesen átlagos testalkatod van, a barátom is hasonló. Nekem nem is tetszenek a kigyúrt pasik.
25N
Nem rossz, bár még férbe rád egy pár kilo.
Előzőkre reagálva, magamb kiindulva, ha a pasinak van humora, és lehet vele beszélgetni, akkor nálam nyert ügye van. Akármennyire nem jön be a külseje, de megtud nevetettni, vagy vigasztalni akkor jackpot! 22L
A 3.-as unokaöcsémnek van ilyesmi teste.
Nem visszataszító,hanem borzalmasan "gyerekes".
Fura,hogy csak most kezdett el zavarni.A legtöbb fiú már 16-18 éves korától eljár kondizni.
Minél előbb vegyél kondibérletet.
Szerintem inkább a gondolkodásodat formáld át és ne a testedet, ugyanis az előbbivel vannak csak bajok.
Nyilván tisztában vagy vele, hogy lesz olyan akinek nagyon fogsz tetszeni, és olyan is akinek nem, de nyilván akkor te sem őket keresed. :)
21l
Nem visszataszító, de vékony vagy. Egyél többet, és edzz :-)
27n
20-as éveim elején abszolút nem jött volna ez a test,de így 35 körül már tetszik.
Amúgy nem visszataszító, mindenkinek más tetszik!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!