Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Gáz ha felizgatnak a hajléktal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz ha felizgatnak a hajléktalan büdös nők?

Figyelt kérdés

Láttam egy dokumentum filmet és abban voltak fiatal 20-30 év körüli hajléktalan nők is New yorkban és olyan izgatóak voltak koszosak voltak sátrakban aludtak az erdőben én olyan szívesen befeküdnék hozzájuk és izgató jó érzés lenne ha tisztán oda feküdnék és átvenném tőlük a szagot és énis olyan szagú lennék szerintettek ez beteges?

Az a baj Budapesten sajnos nincsenek Női hajléktalanok pedig én biztos haza vinném őket.

2018. márc. 10. 09:13
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
nem a hajléktannal, hanem a büdössel van baj!
2018. márc. 10. 19:00
 12/17 anonim válasza:
nekem is ilyen érzéseim vannak
2018. márc. 10. 21:20
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Engem a kukàsbàcsik izgatnak.Nem baj ha büdős.Olyan cuki,ahogy a muslicàk rajzanak a feje körül.
2018. márc. 10. 21:30
 14/17 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok finnyás és igen valóban ez hoz izgalomba ha egy lány nő koszos és büdös illetve ha kellemetlen szagút szellent na az ami nagyon felizgat de nem konkrétan a szag izgat fel hanem az hogy tudom hogy ez a szag nem férfitől hanem nőtöl származik én nem érzem betegesnek szerintem ez minden emberben ott van mélyen tudat alatt ez a ösztön mivel mi is állatok vagyunk csak mi inteligens kúlturált gondolkodó élőlények.
2018. márc. 11. 07:29
 15/17 Drazicc ***** válasza:
Ha olyan sok "MENŐ" hajléktalan büdös csaj nincs is, szerintem elég sok putriscigánylányt találsz aki büdös nem?
2018. márc. 11. 08:37
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

"ez minden emberben ott van mélyen tudat alatt ez a ösztön mivel mi is állatok vagyunk csak mi inteligens kúlturált gondolkodó élőlények."

Oké. Most már csak az illatszergyártókkal kellene felvenni a kapcsolatot, hogy kapjanak már a fejükhöz, s ilyen parfümöket kezdjenek gyártani.

2018. márc. 11. 12:31
 17/17 Gábor19... ***** válasza:

Engem a strandlabdán lovagló nők izgatnak:D szoval nézőpont kérdése:DD

Am próbálkozz putris roma csajok között keresgélni, azok javarészt ápolatlanok, talán még könyebb is elcsábítani őket valami apró ajándékkal.

2018. márc. 14. 19:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!