Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha felizgatnak a hajléktalan büdös nők?
Láttam egy dokumentum filmet és abban voltak fiatal 20-30 év körüli hajléktalan nők is New yorkban és olyan izgatóak voltak koszosak voltak sátrakban aludtak az erdőben én olyan szívesen befeküdnék hozzájuk és izgató jó érzés lenne ha tisztán oda feküdnék és átvenném tőlük a szagot és énis olyan szagú lennék szerintettek ez beteges?
Az a baj Budapesten sajnos nincsenek Női hajléktalanok pedig én biztos haza vinném őket.
"ez minden emberben ott van mélyen tudat alatt ez a ösztön mivel mi is állatok vagyunk csak mi inteligens kúlturált gondolkodó élőlények."
Oké. Most már csak az illatszergyártókkal kellene felvenni a kapcsolatot, hogy kapjanak már a fejükhöz, s ilyen parfümöket kezdjenek gyártani.
Engem a strandlabdán lovagló nők izgatnak:D szoval nézőpont kérdése:DD
Am próbálkozz putris roma csajok között keresgélni, azok javarészt ápolatlanok, talán még könyebb is elcsábítani őket valami apró ajándékkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!