Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha felizgatnak a hajléktalan büdös nők?
Láttam egy dokumentum filmet és abban voltak fiatal 20-30 év körüli hajléktalan nők is New yorkban és olyan izgatóak voltak koszosak voltak sátrakban aludtak az erdőben én olyan szívesen befeküdnék hozzájuk és izgató jó érzés lenne ha tisztán oda feküdnék és átvenném tőlük a szagot és énis olyan szagú lennék szerintettek ez beteges?
Az a baj Budapesten sajnos nincsenek Női hajléktalanok pedig én biztos haza vinném őket.
Érdekes fétis, de nem vagy vele egyedül.
Rendőr ismerőseim mesélték, hogy valahol az V kerben egyszer arra figyeltek fel, hogy egy jó kiállású külföldi gyerek frankón csapatja egy hajléktalan nőnek.
Én egyszer a 105-ös buszon kiszúrtam egy 35 év körüli, picit fura, de érdekes arcú nőt. Az öltözéke is átlagos volt, de valami iszonyatosan orrfacsaró bűzt árasztott. Szerintem, nem volt hajléktalan, de hogy 2 hete nem zuhanyzott, az is tuti. Arra gondoltam, hogy ha vennék neki egy flakon tusfürdőt, sampont és minimum egy órára bezárnám a fürdőszobába, talán még rá is izgulnék.
Szóval, ha egy utcán élő, de amúgy szép arcú nőt akarsz megfürdetni és kipofozni, az oké; ha viszont téged konkrétan a bűz hoz izgalomba, az baromi gáz. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!