Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A férfiak 90%-a szretne két...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak 90%-a szretne két nővel lenni. Ti lányok szoktatok arról álmodozni milyen lehet két pasival?

Figyelt kérdés
2018. márc. 9. 04:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Szexszalak😂😂😂😂
2018. márc. 12. 14:24
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
4-es vagyok. Csak magyarázod a xart, te is tudod, mi is tudjuk. Akit szeretek (nem csak használok) azt a VALAKIT (nem valamit) nem osztom meg mással.... Ez az én véleményem. Azt gondolom ezen nincs mit kozmetikázni. Kikéred magadnak a stílust, bár nem tudom mi volt a bajod vele..... De nem ettől leszel úri hölgy, csak szólok...
2018. márc. 13. 05:08
 13/16 anonim ***** válasza:
12-esnek igaza van🤣😂😂😂
2018. márc. 13. 06:27
 14/16 anonim ***** válasza:

12-es nek szerntem nincs igaza. Nem akkor szeretsz valakit ha kisajátítod és nem engeded a vágyait kiteljesülni.. A kanári a kalitkában ..neked jó neki is.

Persze vannak monogam alkatk de ha más nem az attól még lehet szerelmes

2018. márc. 13. 15:42
 15/16 anonim válasza:

volt már..ha valakit érdekel az írja le privátban

19/l

2018. márc. 13. 21:05
 16/16 anonim ***** válasza:
14-es, bameg, ez neked kisajátítás???? Nem tudom, te hol szocializálodtál.....
2018. márc. 14. 04:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!