Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak 90%-a szretne két nővel lenni. Ti lányok szoktatok arról álmodozni milyen lehet két pasival?
A lányok is fantáziálnak róla, és akit valóban izgat a dolog, és lehetősége adódik, szerintem ki is próbálja.
Én is voltam már két pasival, többször is. Szuper volt, a fiúk figyeltek rám, versengtek azért, ki tud több örömöt okozni. Közben rengeteget röhögtünk, irtó jól éreztük magunkat. Az egyikük az akkori pasim volt, a másik meg az ő haverja.
Nekem már nem kell álmodoznom, ugyanis én már voltam két férfival, és nagyon élveztem. :)
35/N
4-es vagyok, és reagálnék 8-as válaszoló borzasztó intelligens megnyilvánulására.
Nem gondolom, hogy ez így működik, hogy ő hagyja, a másik pasi meg csinálja. Felnőtt emberek vagyunk, nyilván beszéltünk róla előtte, és mivel minden résztvevő kíváncsi volt, így létrejött a dolog. Az akkori pasim elég bevállalós, nyílt, tabuk nélküli fickó, valójában ő vetette fel, aztán valahogy kialakult.
Szerintem itt pláne érvényes az, hogy mások gondolhatják máshogy, de ha nekünk ez így felelt meg, akkor nincs benne semmi elítélendő, és csakis mi tudjuk, milyen szálak kötöttek minket egymáshoz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!