Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, melyik típusú fiúval...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, melyik típusú fiúval jönnétek össze inkább?

Figyelt kérdés

Az egyikőjük az a tipikus nőcsábász, minden héten más lánnyal fekszik le, és nem tervez hosszú távra.

A másik: Nem volt még barátnője, szűz, de hosszú távú kapcsolatot akar.

Mindketten 20-21 év körüliek.

Csak kíváncsiságból kérdezem, én sajnos olyan vagyok mint a 2. variáció. 20 éves vagyok.

Légyszi a korodat is írd le!

Köszi!:)

2018. márc. 8. 10:47
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Rosszul látod. A szűz lány még nincs elrontva a sok idióta által, nincsenek benne rossz gátlások, beidegződések. Úgy lehet formálni ahogy jól esik. Ráadásul egy szűz lány is lehet ugyanolyan szenvedélyes és kreatív mint bárki más. Mindenki volt szűz...
2018. márc. 8. 12:10
 12/17 anonim ***** válasza:
Mi ez a süket duma hogy nincsenek elrontva? Ki van elrontva és miért? Ezt nem értem. Nekem több olyan párom volt aki nem volt szűz. Nem voltak elrontva.
2018. márc. 8. 12:16
 13/17 anonim ***** válasza:
Amúgy azt vágjátok hogy az 1. típusú srácok nem olyan hülyék legtöbben, hogy bevallják ők minden héten mással fekszenek össze és nem terveznek hosszú távra. És nem, sokról nem is terjed el semmiféle ismerősi körben sem ez.
2018. márc. 8. 12:21
 14/17 anonim ***** válasza:

> de fordított esetben a pasik tuti a férfifalót választanák és nem a szűz lányt

Nem, a férfiak többsége a szűz lányokat preferálja, míg a nők (úgy tűnik) a tapasztaltabb pasikat. Nincs ezzel semmi gond, csak aztán ne csodálkozzunk ha az eltérő preferenciák miatt nem kellünk a másik nemnek ;)

2018. márc. 8. 12:30
 15/17 anonim ***** válasza:

Egyértelmű hogy a 2.al.

Nekem nem jönnek be az ilyen 1es tipusú tipik idióták

19/l

2018. márc. 8. 13:18
 16/17 anonim ***** válasza:
Miért lennének a sikeres pasik idióták?
2018. márc. 8. 13:56
 17/17 anonim ***** válasza:

Ez túl kevés információ. Nem csak ennyi alapján választok párt. Pl. kisugárzás, életmód, személyiség stb.

Ha csak ez a két véglet van akkor egyik sem.

2018. márc. 8. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!