Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, melyik típusú fiúval...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, melyik típusú fiúval jönnétek össze inkább?

Figyelt kérdés

Az egyikőjük az a tipikus nőcsábász, minden héten más lánnyal fekszik le, és nem tervez hosszú távra.

A másik: Nem volt még barátnője, szűz, de hosszú távú kapcsolatot akar.

Mindketten 20-21 év körüliek.

Csak kíváncsiságból kérdezem, én sajnos olyan vagyok mint a 2. variáció. 20 éves vagyok.

Légyszi a korodat is írd le!

Köszi!:)

2018. márc. 8. 10:47
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
56%
Az első. Legalább jó lesz a szex. A másodiknak nem adnék esélyt.
2018. márc. 8. 10:51
 2/17 anonim ***** válasza:
83%

Ha csak ez a 2 véglet van akkor egyikkel sem. Az egyik mindig mással fekszik le, a másik önbizalomhiányos és vagy kellemetlen alak. (Nem véletlenül nem volt soha senkije.)

Én egy 3. típust választanék.

20L

2018. márc. 8. 10:51
 3/17 anonim ***** válasza:
29%

:DDD

Édes Istenem... Miért, te mikor elvesztetted a szüzességed, mondjuk 16 évesen, addig a 16 évig önbizalomhiányos lúzer voltál, mert még soha senkid nem volt? :D Ó de nagyon buta vagy... :D

2018. márc. 8. 10:55
 4/17 anonim ***** válasza:
44%

Az elsőt. Ha nagy nőcsábász akkor tuti szívdöglesztően néz ki és jó az ágyban.Azon a hét amíg velem fekszik lenne pár klassz élményem egy álompasival és kész.

A másodikkal szóba se állnék.

A harmadikkal meg(jóképű,jókiállású,magabiztos,csábító,stabil anyagi helyzetű,figyelmes,megbízható férfi) terveznék komolyan.

20/L

2018. márc. 8. 10:57
 5/17 anonim ***** válasza:
A jó szexnek továbbra sincs sok köze ahhoz, hány partnere volt valakinek. Több tucat vagány, magát eszméletlen jó pasinak gondoló egyénről tudok, akik még csak értelmesen csókolózni sem tudtak és a lány kiröhögte szex közben, mikor úgy nyomta rá a száját az övére, mint valami légkalapács. Minden az intelligencián múlik és az odafigyelésen, ebben meg gyakran nem a magukat "alfahímnek" gondoló kisgyerekek jeleskednek.
2018. márc. 8. 11:05
 6/17 anonim ***** válasza:
Nőcsábász férfiakhoz hasonlítgatod magadat, hogy fényezd mellette azt, hogy te hosszú távra tervezel? Ismerkedést azért ne így indíts majd, mert forever alone pasi nem létezik, csak béna.
2018. márc. 8. 11:05
 7/17 anonim ***** válasza:

Ez azért elég érdekes. Mikor 19 évesen én voltam ugyanabban a helyzetben,mint a kérdező, csak lányként, kapkodtak utánam, mert ez milyen jó, meg különleges vagyok, stb... Pedig én tényleg önbizalomhiányos szerencsétlen voltam :D

Erre itt egy pasi, aki ugyanezekkel a tulajdonságokkal bír, már nem kell senkinek... És még a nők vannak kiakadva, azon, hogy ha egy nőnek van sok pasija ku**va, ha pasinak sok csaja, akkor meg ő a fszagyerek. Ha viszont nem talált még rá a megfelelő partnerre, akkor biztos hibás. Amíg egy lánynál sokak kifejezetten dicsőítik ezt.

Engem nem zavarna, ha ilyen sráccal hozna össze a sors. Jelenleg van párom, az első, akivel 19 évesen jöttem össze. De ha lenne, nem találnám ezt problémásnak.

2018. márc. 8. 11:09
 8/17 anonim ***** válasza:
Elvből nem választanék olyat aki úgy promózza magát hogy engem válassz, mert bezzeg a másik... Mutasson valamit az illető amiért vele randizzak. Számomra az nem teljesítmény hogy szűz vagyok, hosszú távra tervezek. Én is igyekszem megmutatni magamból azt, ami felkeltheti a kiszemeltem érdeklődését.
2018. márc. 8. 11:21
 9/17 anonim ***** válasza:

Ismered-e a mondást...?

A ku...ból lesz a legjobb feleség.

Ha egy tipikus nőcsábász huszonéves, akkor abból egy komoly kapcsolatban lehet számítani, hosszú távra tervez, mert kiélte magát.

A második típus nem élte ki magát, ezért majd kapcsolatban jól kinyílik a csipája, és jókat megy félre társkeresőkön...

2018. márc. 8. 11:23
 10/17 anonim ***** válasza:

kettes jól írta

és hiába szidjátok azokat akik az elsőt választják, de fordított esetben a pasik tuti a férfifalót választanák és nem a szűz lányt

2018. márc. 8. 12:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!