Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, melyik típusú fiúval jönnétek össze inkább?
Az egyikőjük az a tipikus nőcsábász, minden héten más lánnyal fekszik le, és nem tervez hosszú távra.
A másik: Nem volt még barátnője, szűz, de hosszú távú kapcsolatot akar.
Mindketten 20-21 év körüliek.
Csak kíváncsiságból kérdezem, én sajnos olyan vagyok mint a 2. variáció. 20 éves vagyok.
Légyszi a korodat is írd le!
Köszi!:)
Ha csak ez a 2 véglet van akkor egyikkel sem. Az egyik mindig mással fekszik le, a másik önbizalomhiányos és vagy kellemetlen alak. (Nem véletlenül nem volt soha senkije.)
Én egy 3. típust választanék.
20L
:DDD
Édes Istenem... Miért, te mikor elvesztetted a szüzességed, mondjuk 16 évesen, addig a 16 évig önbizalomhiányos lúzer voltál, mert még soha senkid nem volt? :D Ó de nagyon buta vagy... :D
Az elsőt. Ha nagy nőcsábász akkor tuti szívdöglesztően néz ki és jó az ágyban.Azon a hét amíg velem fekszik lenne pár klassz élményem egy álompasival és kész.
A másodikkal szóba se állnék.
A harmadikkal meg(jóképű,jókiállású,magabiztos,csábító,stabil anyagi helyzetű,figyelmes,megbízható férfi) terveznék komolyan.
20/L
Ez azért elég érdekes. Mikor 19 évesen én voltam ugyanabban a helyzetben,mint a kérdező, csak lányként, kapkodtak utánam, mert ez milyen jó, meg különleges vagyok, stb... Pedig én tényleg önbizalomhiányos szerencsétlen voltam :D
Erre itt egy pasi, aki ugyanezekkel a tulajdonságokkal bír, már nem kell senkinek... És még a nők vannak kiakadva, azon, hogy ha egy nőnek van sok pasija ku**va, ha pasinak sok csaja, akkor meg ő a fszagyerek. Ha viszont nem talált még rá a megfelelő partnerre, akkor biztos hibás. Amíg egy lánynál sokak kifejezetten dicsőítik ezt.
Engem nem zavarna, ha ilyen sráccal hozna össze a sors. Jelenleg van párom, az első, akivel 19 évesen jöttem össze. De ha lenne, nem találnám ezt problémásnak.
Ismered-e a mondást...?
A ku...ból lesz a legjobb feleség.
Ha egy tipikus nőcsábász huszonéves, akkor abból egy komoly kapcsolatban lehet számítani, hosszú távra tervez, mert kiélte magát.
A második típus nem élte ki magát, ezért majd kapcsolatban jól kinyílik a csipája, és jókat megy félre társkeresőkön...
kettes jól írta
és hiába szidjátok azokat akik az elsőt választják, de fordított esetben a pasik tuti a férfifalót választanák és nem a szűz lányt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!