Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14 cm farok tényleg nevetség tárgya manapság?
Nagyon tetszett egy lány. Összegyűjtöttem a bátorságom és randira hívtam. 2 hèt után le is feküdtünk. Utána szakított. Egy villamoson közlekedünk minden nap. Ott állt a barátnővel és tudjàtok hogy gúnyolják a kisfarkúakat. Kèzzel azt a 4 cm t és röhögcséltek.
Az életbe nem merek ezentúl ismerkedni senkivel.
Mielőtt a méreteiden agyalsz, járj még kicsit nyelvtan órákra.
A kérdéssel kapcsolatban pedig annyit, hogy a 14 centi normális, átlagos méret, bőven elég ahhoz, hogy kielégíts vele egy nőt. Az már más kérdés, hogy az orgazmusa nem a farokmérettől függ, de ez hosszú téma...
Viszont azt sem árt tisztázni, hogy farokméretet felül mérünk, a tövétől a hegyéig, úgy, hogy a bőrt nem nyomjuk be, meg nem trükközünk, kerekítgetünk össze-vissza. Annak semmi értelme, ha magát csapja be az ember, aktus során meg úgy se centivel fog várni a lány...
Most 4 vagy 14. Igen nála kicsi a 14 ez van. Másnál nem.
Napidörrentő kérdés előtt kár hogy nem írtad be a keresőbe.
13 sz átlag , tényleg? Szeretem attól meg lehetsz jó ember és társ attól hogy számodra kicsi,
Mitől jobb az ha valakinek nagyobb és megcsalja a barátnőjét, ugye rosszabb?!::((
Ezt nem tudtam, akkor én nem is panaszkodhatom ezekkel az arányokkal, méretekkel. :::))) kellően hosszú és vastag... 17/ 5,5.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!