Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legspontánabb szexuális élmény?
Vonaton, strandon, bármol frissen megismerve pár perc esetleg óra ismertség után már megtörtént a dolog, ilyenekre lennék kíváncsi. Ki az a szerencsés akinek ez bekövetkezett?
Ja és ellentétes neművel megtörtént kalandra vagyok kíváncsi, búzák kíméljenek.
2 éve mellém ült a (távolsági) buszon egy nő. Nálam 8 évvel idősebb (én 19 voltam).
Ilyet még sosem éreztem, komolyoan mikor egymásra néztünk mindketten tudtuk, hogy szexelni fogunk. Kehidakustánynál száltunk le, s bár a nyilvános szexnek kifejezetten az ellenzője vagyok, pár métert sétálva rengeteg lehetőségünk akadt, rengeteg alkalmas hely volt. Senki nem volt sehol...
De nagyon furcsa volt az egész, komolyan mindketten tudtuk, hogy a másik is tudja. Alig beszéltünk, ki sem mondtuk, hogy szexelni fogunk, arra sem volt indok hogy miért együtt megyünk... De amikor találtunk egy jó helyet, csak annyit kérdezett, hogy "na itt jó lesz, nem?". Akkor még elég kezdő voltam mert csak egy barátnőm volt még (akit megcsaltam ezzel a hölgyel, nem vagyok rá büszke de ez van), de azóta sem szexeltem még olyan jót.
Életem egyik legjobb napja volt.
Pár éve megszólított egy amúgy nem olyan rossz srác a vonaton, miközben kiléptem a mosdóból. Nagyon zavarban volt, azt mondta fogadtak a haverjával, aki a kocsi másik felében ült és egy ideje engem figyelnek.
Összedobtak 10 ezer forintot és azt felajánlották nekem, ha a sráccal bemegyek a mosdóba és a srác úgy jön ki onnan, hogy nála van a bugyim. Az volt a kérdés, hogy le mer-e engem szólítani, ezt el meri-e mondani és én megteszem-e.
Megtettem :)
Természetesen utána átültem hozzájuk.
A bugyi többször is előkerült, elég morbid volt, ahogyan lelkesen szagolgatta hol az egyik, hol a másik, de azért rettenetesen izgatott is.
Az út végéig még kétszer látogattuk meg a mosdót, először a fogadás nyertesével, utána a haverjával.
Szerintem ez is spontán volt.
Azóta nem láttam őket.
Én tőlem elhiheted azt is, hogy űrhajóval járok be dolgozni. Vagy hogy egy 26 éves nő "itt jó lesz" felkérdezéssel kap le egy gyereket a város közepén hogy dugjon vele, te dolgod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!