Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megéri első szexuális élmény céljából prostihoz menni?
Figyelt kérdés
Nagyon kíváncsi vagyok rá milyen, már nem is vagyok olyan nagyon fiatal, csak kicsit furcsa, emiatt nem is volt nőkkel kapcsolatom.2017. dec. 28. 16:29
1/8 anonim válasza:
Azért nem volt nőkkel kapcsolatod,mert már nem vagy olyan nagyon fiatal?
2/8 anonim válasza:
Két dolog. Szerintem alapvetően nem lesz más azután sem ismerkedni, hogy voltál már prostinál. Akkor is félni fogsz. Akkor is egy intenzív helyzet marad.
Ettől még elmehetsz. Viszont jól válaszd meg a nőt. Mert tud nagyon kiábrándító is lenni prostival. Beszélj telefonon többel. Akár hívd fel többször mielőtt elmennél ténylegesen. És figyel a reakcióira, hogy milyen. Vonzó e neked ahogy beszél, vagy egy kedvtelen, feszült. Hülyén hangzik de nagyon fontos itt a személyiség. Meg szerintem mondd el őszintén mi van telefonba. Itt is látod majd, hogy reagál. Amúgy ezekhez is kell azért bátorság. Lehet ilyen szempontból is tanulhatsz egy ilyen helyzetben valamit.
4/8 anonim válasza:
Ha szeretnél új dolgokat megtanulni
5/8 anonim válasza:
Prosti nem prosti. A lényeg hogy tudd, az első gumiban nulla kielégítő. Emlékszem. Nulla.
6/8 A kérdező kommentje:
16:35 : Miért?
2017. dec. 28. 17:00
8/8 anonim válasza:
Attól függ, mit takar a nem nagyon fiatal, és a kicsit furcsa. Ha meg tudod oldani máshogy, mindenképpen érdemes, mert szerintem nem éri meg. Hiába változik az életed, az első örökre rád ragad, és vagy elhazudod vagy mindig felvállalod, egyik se túl szerencsés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!