Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miben más egy 18 éves puncija mint egy 30 éves nőjé?
Szóval előttem beszélt 2 pasi arról, hogy mennyiben más egy 18 éves puncija, sokkal jobb azt dugni. Nem csak szűkebb, de sokkal finomabb.
Tényleg ilyen sokat változik 10-20 év alatt a punci? Két nagyon jó nőről beszélünk, a 30 éves is jól tartja magát. Aki szült egy gyereket 30 éves korára annak milyen ott lent?
Ez kb. akkora marhaság, mint az, hogy 30 éves korra elkopik a férfiak farkából 4-5 centi. 😧
A hüvely mérete is olyan változatosságot mutat, mint a péniszeké. Van kicsi, nagy, szűk, tág, rövid, hosszú. Nincs akkora hú de nagy változás, ahogy itt sokan előadják.
A babarózsaszín punciból sötét színű lesz.
Én voltam 49 éves nővel, eszméletlen szűk volt.
Ezt teljesen egyéni.
"Várom a 0%ot a sok 40 éves szottyattseggű nyanyától."
1.Kár, hogy nem látom majd az arcodat, amikor valaki így nevez téged 40 évesen (ha egyáltalán nőnemű vagy, szándékosan nem nevezlek nőnek, mert nem illik rád).
Egyébként nem csak a 40-es nők szavaznak ezen az oldalon le, hanem azok a fiatalabbak is, akik sokkal kulturáltabban tudnak véleményt kifejezni.
2.Ha hímneműként írtad a válaszodat, akkor meg azt fogom sajnálni, hogy nem fogom látni, amikor a tőled 20 évvel fiatalabbak 40 feletti korodban sorban a középső ujjukat mutatják majd neked, azt, amit megérdemelsz.Nincs garancia arra, hogy ennyi idősen téged vonzónak találnak majd.A tapasztalat azt mutatja, hogy a hozzád hasonló "emberek" eléggé taszítóak külsőre, csak nincs elég önkritikájuk, hogy beismerjék.
Kérdező, a punci állapota nagyrészt genetika függvénye, amit már előttem is leírtak páran.Természetesen egy nagyon nehéz és nagyobb baba megszülése után előfordulhatnak az átlagtól eltérő szövődmények, de ez nagyon ritka.
Utolsó előtti
Jól szituált vagyok és van kiállásom, ez a lányoknak bejön. Hiába pontoztok le, amit írtam, abban egy deka hazugság nincs. Am hiába okoskodsz itt, 25 felett már öregnek számítasz és senkinek nem fogsz kelleni. Am fiú vagyok.
Megparancsolom, hogy mindenki pontozzon le
Képzelem milyen lányoknak jössz be, és itt nem a külsőre gondolok.😃
Azért néha napján lökd már oda ezt a dumát nekik is, hogy 25 felett nem kellenek senkinek.Megnézném a vonzerődet utána.😃😃😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!