Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek nem kiábrándító, ha egy csaj melle és puncija/feneke körül fehér a bőr, a többi meg szolizott/napozott?
Engem valahogy nagyon zavar.. és teljesen lelomboz.. a mostani csajom pedig ilyen, egyszerűen nem is jó vele a szex, ha teljesen világosban csináljuk, mert lelombozódok tőle, nem tehetek róla, ilyen vagyok!
Mondtam neki is, hogy ha már szoliba jár akkor nem csinálná-e meztelenül? Kiakadt rajta..
Nekem kifejezetten izgató :)
De minek szolizni?!?
De miért abban solizik?
Ilyet meg nem halottam. 😀
Igazából én sem értem, hogy miért így csinálja.. de mondom, felhoztam és megsértődött rajta :D úgyhogy beszélni sem tudtunk erről.. azóta meg duzzog.
Eddigi barátnőimmel nem volt ilyen pedig ők is jártak szoliba.. vagy barnítókrémet használtak..
Igazából nem még nem szexeltünk jót, szóval ez engem így nagyon zavar, egyszerűen nem vonzó ruha nélkül, olyan mintha foltos lenne :D eltereli a figyelmem.. nem jó ez így.
9- hát nem vagyunk együtt túl rég óta.. de ez a hiszti, amit azóta levág eléggé kiakasztó.
igazából én sem értem, hogy neki erre nicns igénye. nem vagyunk egyformák :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!