Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miben más egy 18 éves puncija mint egy 30 éves nőjé?
Szóval előttem beszélt 2 pasi arról, hogy mennyiben más egy 18 éves puncija, sokkal jobb azt dugni. Nem csak szűkebb, de sokkal finomabb.
Tényleg ilyen sokat változik 10-20 év alatt a punci? Két nagyon jó nőről beszélünk, a 30 éves is jól tartja magát. Aki szült egy gyereket 30 éves korára annak milyen ott lent?
Nekem a színe változott, egyébként olyan külsőre, mint 18 évesen.
Van gyerekem is, viszont a páromnak állandóan kontrollálnia kell magát, hogy ne menjen el hamar, ugyanis borzaszótan szűk vagyok. Szőrtelenítek is odalent, ápolt vagyok.
De tény, hogy azért egy fiatalabb valóban hamvasabb, "babább" még.
18 évesen még általában mindenki egészségesebb. 30 évesen már sokaknál kezdődnek a különböző egészségügyi gondok. Aki olyan életmódot folytat, annak igen hamar kezd ereszkedni a bőre, sokat veszíthetnek a szövetei a rugalmasságukból. És ugye minél egészségesebb valaki, annál finomabb az illata. Ha viszont odabent valahol már gondok vannak (vagy épp kezdődnek), az a test szagán is érződik. Ez a fő különbség a különböző korú nők között. Aki igazán egészséges és odafigyel az életmódjára, az 30 évesen is, és szülés(ek) után is simán felveszi a versenyt a fiatalabbakkal. De igen kevés ilyen ember van. És nemcsak a nők, hanem a férfiak sem jeleskednek az egészségük megőrzésében.
Azt meg ne felejtsük el, hogy egyéni adottság kérdése, hogy egy nő alapból szűkebb vagy tágabb. Aki eleve tág, az mindig az is marad, hacsak nem műtik szűkebbre. Aki meg szűk, az viszont tágabbá válhat, ha nem figyel oda az életmódjára.
megnézném én azt a férfit aki csukott szemmel megtudná különböztetni melyik a fiatalabb és melyik az idősebb pina? nem érhet hozzájuk a kezével,semmi mással a nőkhöz csak a farkával:D
Szerintem nemcsak a koron múlik ez,nem szült nők közül, lehet valaki 18 évesen is olyan tág mint egyház és 30 évesen is lehet nagyon szűk. Akkor a 40-50 közötti illetve a felettiekkel már nem is jó egyáltalán a szex?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!