Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van aki meghúzná a szexi nővérét?
"Elég perverz, hogy valaki a saját lánytestvérével szexel. Azt csak mellékesen említem, hogy az ilyen cselekedet bűncselekménynek minősül. "
Mondjuk ezt nem értem. Azon túl, hogy természetellenes, a törvény ebbe miért szól bele? Mi köze van hozzá?
A törvény ugyanazért szól bele, amiért nem hagyja, hogy megölj egy embert az utcán.
Komolyan ezeket egyeseknek magyarázni kell?
Annyian csinálják, hogy azt el sem hinnétek... Ez kb. olyan mint a füvezés.
Ha meg védekeznek akkor kinek mi köze hozzá, de őszintén?
"A törvény ugyanazért szól bele, amiért nem hagyja, hogy megölj egy embert az utcán. "
Ha megölsz egy embert az utcán, az a másik embernek rossz. Ha valaki olyan aberrált, hogy a testvérével közösül, és a testvére is van olyan aberrált, hogy lefeküdjön vele, tehát mindketten benne vannak, akkor ahhoz mi köze a törvénynek?
Szerintem sokan megtennék, ha nem tiltaná a jog. A jog viszont nem véletlen tiltja.
Ellenben ez nem változtat azon, hogy qrva jó nő a nővérem/húgom és , mint ilyen nekem nagyon bejön.
Ebben még nincs semmi rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!