Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nő így is lehet szexi vagy ez már nagyon elrontja az összképet?
Szerintem az rontja el az összképet,ha bizonytalan vagy magaddal kapcsolatban. Ez sugárzik rólad. Tapasztalatból mondom.
Ha te így szereted magadat,akkor ne parázz. Akit valasztassz, pedig úgy szeret ahogy vagy.
szerintem nem, de ez tudod egyrészt olyan hogy látni kell, másrészt ha már nincs rajtad sok ruha, a férfinak mindegy lesz :)
25F
A szépség nem egyféle, hanem sokféle lehet. Megvan annak is a maga gyönyörűsége, szexisége, amikor valakit széles csípővel és dús combokkal áldott meg a sors.
(Mellesleg szerény véleményem szerint is valóban szexi, vágykeltő, nőies.)
1#
Nem igazán mondanám, hogy szeretem így magam, sőt égőnek érzem a testemet, de hiába sportolok és diétázok nem leszek olyan, amilyen külsőt elakarok érni.
A válaszokat köszönöm. Elfogadom, ha valakinek nem jön be, mert nekem is a sportos pasik tetszenek.:D Viszont nehéz elhinni, hogy valaminek meg ez tetszik.
Nem akarom fényezni magam, nem tartom magam beképzeltnek, sok mindennel nem vagyok elégedett magamon, de ettől függetlenül mindig törekszem, hogy csinos legyek és hangsúlyozzam azt, ami előnyös és kevésbé hangsúlyozni, ami meg nem jó rajtam. Jól érzem magam a bőrömben, felszabadult vagyok és tényleg törekszem arra, hogy kihozzam magamból a maximumot. Pedig férjnél vagyok, szültem is már, van rajtam felesleg, mégis, ha most egyik napról a másikra egyedülálló lennék, nem egyet és nem kettőt kapnék meg, ha akarnék. Nap, mint nap kapok bókokat, szóval igen, így is lehet egy nő szexi.
A lényeg, hogy jól érezd magad a bőrödben.
Persze, hogy lehet szexi.
De a kisugárzas, mozdulatok, nőiesség is nagyon sokat hozzá tesz még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!