Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők. Nyalás nagyon fontos nektek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők. Nyalás nagyon fontos nektek?

Figyelt kérdés
Miért kedvelitek ennyire, rendesen oda vagytok érte ahogy hallom. Nektek ez megtisztelő és felemelő érzés, hogy kinyalnak benneteket? És ha egy pasi nem teszi meg előbb utóbb kuka, vagy megcsalás?

2018. márc. 3. 13:24
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
54%

Háááát igenis fontos a lányoknak a jó nyalás, majdhogynem fontosabb, mint a dugás.

Miért ? Mert sokkal több érzékiség és símogató-szeretgető érzés adható át egy gyengéd hosszantartó, nyalás-ujjazással, mint bármi mással.

Az eddigi lányoknak mindnek őrült élményeket sikerült okoznom, mert nem a saját farkam-agyam kielégülésével voltam elfoglalva, azt mindíg megkaptam egy-másfél órás nyalásönzetlen orgazmushegyek okozása után.

A legdurvább volt eddigi múltamban, amikor vagy 45 perc finomnyalás-ujjazás végén a lány tizedmásodperc alatt felült, remegett mindene és felakadt szemmel mondta : úristeneztígyislehet, majd egy óriási sugárban és mennyiségben spriccelve-pisilve elájult és hanyattdőlt.

majd 15-20 sec után megmozdult : magyarul világvége volt nála.

Nem kell ezt elhinni. Nem is érdekel, az én (mi) élményem (nyünk) volt :-)

Függővé is vált :-)

2018. márc. 4. 06:23
 12/12 anonim ***** válasza:

Nekem fontos lenne, de a barátom nem hajlandó. Ez szarul esik, mert olyan érzés, mintha undorodna tőlem (akkor egyszer mikor csinálta, egyáltalán nem élveztem pont emiatt). Másrészt önző dolognak is tartom, mert én viszont minden alkalommal csinálom neki szájjal.

Megcsalni, elhagyni csak emiatt nem fogom. De hazudnék, ha azt mondanám, ez nem egy nagy tüske bennem.

25N

2018. márc. 10. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!