Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretném kikötözni a párom az ágyhoz, ő is benne lenne, de tudnátok pár ötletet adni?
ülj az arcára ,abból sose lehet baj
..
A másik részhez szólnék hozzá, vagyis a tánchoz.
Az én mozgásom is rémes volt 18 éves koromig. Jártam balettre, aerobicra, társastáncra, mindenfajta táncra. Nem ment, sosem sikerült elkapnom a ritmust.
Aztán 18 éves koromban valami gagyi mesében vagy filmben volt, hogy a mozgás az ember fenekében van. Hát igaz volt.
Ráztam a fenekem, és sikerült ráéreznem végre. Az ilyen lépegetős táncok még most sem mennek, csak a sima szexizés akármilyen zenére, vonaglok csavarom és rázom a testem, szóval a sztriptíz már sima ügy.
Próbáld ki, valami ritmusos zenére, kis terpeszben rázod a feneked, csak a saját súlyától rezegtesd, ne ilyen twerkelős izommunkát végezz, aztán már jön a többi magától és meg is van a sztriptíz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!