Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok! Mennyi szexet igényelt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Mennyi szexet igényeltek és mennyit kaptok?

Figyelt kérdés

Ha nem kaptok eleget, hogy oldjátok meg?

Légyszi korral

2018. febr. 28. 22:42
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
95%
Nagy a szexuális étvágyam, de szerencsére meg tudom oldani! 35/N
2018. febr. 28. 22:44
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

A párommal heti szinten van 3-4 alkalom.

Én mindennap igényelném, de ha nincs, akkor maszturbálok. :)

2018. márc. 1. 01:07
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Én mindennap igénylem de csak heti 3-4 van. Masztizok.
2018. márc. 1. 06:18
 4/14 anonim ***** válasza:
23%
Én is napi szinten igényelném férfiként de most egyedül vagyok.
2018. márc. 1. 06:28
 5/14 exelant ***** válasza:
100%
15 éve vagyok házas nő, 42 éves leszek idén. A férjemmel több hónap is eltelik, mire egyszer ismét együtt vagyunk az ágyban. (Direkt fogalmazok így). Nekem ez sem szokott jó lenni. De irányítani nem tudom a férjem, azt mondja rá: neked ez így miért nem jó, ahogy van? nekem tökéletes, miért kellene másképp csinálni??? - Másik válasza, ha mutatni szeretném, hogy hol izgasson, s kb. milyen erősséggel, míg az orgazmust el nem érem: Én ezt nem tudom megcsinálni..... Más férfi érdekes képes erre, s akarja is csinálni, mert tudja , hogy egy jó párkapcsolatnak ez is a titka, hogy tartósan mindkét félnek jó legyen az ágyban.... így ha nem is kellemes, de vibrátorra és szeretőre kell, hogy szert tegyek, mert látom, hogy itthon ebben nagy változás már nem lesz... igaz senki nem tökéletes...
2018. márc. 1. 06:30
 6/14 anonim ***** válasza:
91%
Kb. Napi kettőt kívánnék de örülök ha egy héten egyszer van, a többi nap marad a maszti. 26N
2018. márc. 1. 07:29
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Heti általában 4 alkalom, ennyi össze szokott jönni. Én így teljesen elégedett vagyok, és szerencsére a párom is, mi nagyon hasonló dolgokra vágyunk szerencsére.
2018. márc. 1. 07:38
 8/14 anonim ***** válasza:
Napi 2-3 kellene, de most nincs senkim. F
2018. márc. 1. 09:08
 9/14 anonim ***** válasza:

Heti 1-4 alkalom az igényem. Ezt tudjuk teljesíteni a párommal.

21

2018. márc. 1. 09:24
 10/14 anonim ***** válasza:

Heti 5-6szor vagyunk ennyi, nekem ennyi pont elèg

25 N

2018. márc. 1. 09:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!