Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha tetszenek a 100 kg körüli lányok akkor feeder vagyok?
Nagyon tetszenek a telt lányok de az is ha mondjuk egy ducibb lány hízik még. Ettől feeder-nek számítok?
Ilyen lányokra gondoltam:
A feederizmus egy olyan szubkultúra, ahol elég nagy terminológiai káosz uralkodik, mindenkinek van egy saját definíciója a "feeder" "feedee" "BBW" "feederism" "FA" "Duci" "telt" stb. szavakra, és nagyszerűen el tudunk beszélni egymás mellett.
Így születnek az olyan gyöngyszemek mint: „Ez már nem BBW szex és már a feederizmus határain is túllép: Ez már a kőkemény fetisizmus világa.” ( [link]
Vannak akik a "feeder" szót csak azokra értik, akik feederista kapcsolatban vannak, és aktívan hízlalnak valakit, míg mások mindenkire, aki a feederizmus abba a felébe tartozik, akik inkább másokon szeretik a kövérséget.
Én az utóbbi táborba tatozom, szóval az én értelmezésemben igen, egy feeder vagy.
14-es, köszönöm szépen a teljesen korrekt válaszodat!
És a többieknek is köszönöm!
Ha van bárkinek hasonló megfogalmazása erre vagy ismer ilyen lányt szívesen fogadom a válaszát!
23/F
Szeretnék én is ilyen lányokkal beszélni! :)
23F
Hol vannak az ilyen férfiak?? Én mindig csak azt kapom hogy "Olyan jól néznél ki ha kicsit lefogynál." Vagy "De el vagy hízva."
Akik csinosnak mondanak, azok többnyire túl vannak az 50-en.
Nem vagy feeder, ha nem te "hízlalod".
Ha valaki élvezetből, nemtörődömségből, falánkságtól, mértéktelen zabálástól hízik folyamatosan, és ez a valaki a partnered, de nem piszkálod vele, mert a hízása tulajdonképpen nemhogy nem zavar, hanem egyenesen tetszik, ettől még nem vagy feeder.
Ezek jó dolgok, csak nehéz hozzá partnert találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!