Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, a kor előrehaladtával, nektek is a kerekebb formák, nagyobb mellek, méretesebb popsik tetszenek jobban?
Szerintem ez nem kor függvénye.
Mi van azokkal a férfiakkal, akik a kis mellű, feszes lányokért vannak oda?
Fiatalon is..
Más tészta, hogy valaki csak egy deszkát tacskófülekkel kaphat meg.
Nekem semmit nem változott e tekintetben az ízlésem, a serdülő koromhoz képest Átlagos testalkat, átlagos fenék, átlagos mell, utóbbi inkább kisebb legyen, mint nagy.
F/46
Igen, nekem is ebbe az irányba változik az ízlésem!
Kamaszon a sportosak vonzottak inkább, habár volt időszak, mikor bármilyen alkat jó lett volna. ;-) Majd jött az idősebb, érettebb nők vonzalma korszak. Később feleségül vettem első nejem, aki duci volt, és fiatalabb nálam. Válás után, lényegében az ellenkezőjét kerestem, tehát a vékonyakat.
Második (jelenlegi) nejem sportos, átlagos alkat. Néhány kiló felszaladd rá, itt ott az évek múlásával, de még mindig hűha, nagyon szexi.
Évek óta viszont, kizárólag a telt, kerek formákkal rendelkező nők vonzanak. Nem lépek félre, csupán szemlélődök. :-D
A duci ám még nem kövér nők jobban megmozgatják a libidómat. Akinek nincs feneke, az nálam egyenlő a közömbösséggel szexuálisan. A mell méret nem számít ennyire. Viszont a szép arc az nagyon fontos!
Ahogy mondtam, itthon épp azt kapom, amire vágyok, így nem kell más.
47F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!