Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, a kor előrehaladtával, nektek is a kerekebb formák, nagyobb mellek, méretesebb popsik tetszenek jobban?
Figyelt kérdés
2018. febr. 10. 16:38
11/22 anonim válasza:
Nem! A kor előre haladtával csak a gyerekes dísz csőnadragos fiúkat érdekli ez! Egy igaz férfit nem! Engem az érdekel, hogy hűséges legyen, igaz anya legyen, jöjjön el a fiam foci meccsére, a lányom hegedű versenyere nevelje igazi anyaként a közös gyermekeink! És legyen jó feleség aki imádni való... Azért van ennyi válás mert tényleg kevés az igazi férfi és a nő is pont ezert! Össze szarják magukat a munka alatt, nem bírják eltartani normálisan a családjukat hanem anyucihoz szaladgálnak! Egy igazi férfit nem érdekel ez! Persze nekem is gyönyörű feleségem van mert modell volt, de nem érdekel a melle vagy a feneke formája... Bár tökéletes de nem azert vagyok vele! Én voltam neki az első férfi az életébe és az utolsó is leszek! Mármint remélem... Nem vagyunk se keresztények se vallásosak de nekem is 1 nővel volt dolgom előtte! Én nem iszom, nem dohányzom, erkölcsös, sikeres, gazdag ember vagyok, úgy ahogy a feleségem is... Jó alkalmakkor bebaszunk, rendszeresen sportolunk és sokat nyaralunk és nem utolso sorban családszerető felnőtt apa és férfi a feleségem mellett! Már 15 éve! És imádom őket a mindeneim és életem legszebb 15 évét kaptam tőlük és még mennyit fogok... Szerinted ha azt néztem volna mekkora a cicije vagy a feneke van most mi lenne? Semmi... Most fizetném a gyerek tartást valami nagymellű majom nőnek mert pár év után búcsút intett volna a feneke meg behorpasztotta volna a tököm az első gyerek után. Jó most így elég ellenszenves minta családnak tűnhetünk de higgyétek el nagyon jó elvagyunk a 4 kis makival(két fiú két lány)! Bár néha felhuzzak az agyam, de aztán a feleségem figyelmeztet, hogy én is egy barom voltam ilyen idősen és lenyugszom. De imádom őket és a golden kutyánkat is akit úgy hívnak kutya! A fiam nevezte el tudom kreatív... A felesegembe minden puszi után újra bele szeretek és ha hiszitek ha nem hulla szerelmesek vagyunk egymásba... És nem érdekel a feneke vagy a melle... 15 év alatt minden évben változott egy picit... Főleg amikor az első makit kimyomta mint turbó hashajtoval a pacal pörit.... Szóval a tanulság hagyd azt a majmot akit a melled es a segged erdekel ha nem akarsz egész életébe 2-3 gyereket egyedül nevelni elvált anya ként jobban teszed ha férfit keresel, mert azert meg rajtam kívül is vannak!
13/22 anonim válasza:
Nem változott, világ életemben a nagymellű lányok vonzottak.
14/22 anonim válasza:
Szerintem te félre érted a dolgokat. Egy nő lehet ilyen a kor előrehaladtával. Fiatalon szép, jó alakú, feszes és lehetőleg nőiesen kerek seggel és nagy mellel...
Ez lehet a későbbiek folyamán kevésbé jó, mert gyermeket szül és meg mert idősödik.
15/22 anonim válasza:
Ez nálam folyamatosan hullámzik, van amikor a nagyon nagy nők jönnek be, máskor a picit vékonyabbak vagy a csak kicsit teltek.
26/F
16/22 anonim válasza:
Nekem alapból csak az tetszik.
22F
18/22 anonim válasza:
Mindig a nagyobb testű telt nők tetszettek
20/22 anonim válasza:
Igen, a nagyobb test, magas, molett, mindenhol méretes :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!