Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beteges, ha nagyon tetszenek a fiatalabb fiúk?
Figyelt kérdés
22 éves lány vagyok. Eddig mindig idősebb párom volt. De szexuálisan nagyon izgatnak a 16-17 éves fiúk. Ez beteges lenne? Még nem szexeltem fiatalabb fiúval, csak izgat a gondolat.2018. febr. 23. 15:20
2/9 anonim válasza:
5-6 év különbség miért lenne beteges? Demi Moore 8 évig volt a 16 évvel fiatalabb Ashton Kutcher felesége. :)
3/9 anonim válasza:
Az oké, hogy izgatnak, nincs is gond ezzel, de sajnos én nem izgatnálak, max undort keltenék benned...
4/9 anonim válasza:
Bezzeg amikor én voltam 16...17 nem jelentkezett egy ilyen koru lány sem:-((((
6/9 anonim válasza:
Én szereztem egy helyes kis srácot, mert engem is izgatott a dolog, ha gondolod írj rám és elmesélem.😊21L
7/9 anonim válasza:
Normális. Nekem is tetszenek a fiatal lányok. 39f
8/9 anonim válasza:
Nem az, nekem is tetszenek a fiatalabb fiúk, de nem híresztelem, nem akarok cukros néni lenni. 25N
9/9 anonim válasza:
30 vagyok, nekem az már túl fiatal lenne. 😊 de én is találkoztam már olyan 21 éves sráccal, hogy szívem szerint a bugyimat is eldobtam volna tőle, annyira jól nézett ki, férfias volt, de megis kisfiúsan bájos. Beszélgettünk, értelmes volt nagyon, meg humoros is, de bizonyos reakcióiból láttam, hogy gyerek még, mert egy férfi másképp reagál. De majd felnő és 10 év múlva állompasi lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!