Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előjáték megszakításkor sok férfi könnyit magán mosdó stb de a nőkkel mi a helyzet?
Figyelt kérdés
Ebben az esetben2018. febr. 28. 13:02
1/5 anonim 

válasza:

Ők is nuncikázhatnak a zuhany alatt...
2/5 anonim 

válasza:

Mert miért nem lehet végigcsinálni az elő játékot?
3/5 A kérdező kommentje:
Valaki megzavar valamivel pl
2018. febr. 28. 13:30
4/5 anonim 

válasza:

Tehát szexelni akartok és épp az előjáték közben vagytok mikor valaki épp jön, akkor a srác inkább kimegy a WC-re kiverni?! Nem tudom ez nálam nem életszerű. Ket sztorim is lenne erre: albérletben leültem az agy szélére miközben a barátnőm elem terdelt es kenyeztetett. Közben csöngettek. Ha mit csináljak álló farokkal? Be a fürdőbe, ahol bezartam az ajtót és leültem a kád szélére. Aztán elment végre a postás asszem mert valami csomagot hoztak, utána ki barátnőm nevet, mert meg mindig merev voltam, majd vissza az agy szélére és folyt köv. A másiknál meg épp ketten voltunk otthon, es orálisan kielegitett. Tök kellemes volt mert én szeretem, h miután elmentem a szájába, és lenyeli, csinálja meg lassú tempóval pár percig. Erre pont akkor csörgött a mobil h egy ismerősöm lent vár a lépcsőházban, jöhet e?! Míg felért, keresztbe tett lábakkal ültem az agyon, aztán mikor egy óra múlva elment, az asszony rám nézett és csak nevetett. Ennyi, nem kell mindent be képzelni h akkor ha nincs befejezve akkor ki kell verni, ugyan?! Majd valahogy leáll, aztán majd lesz folytatva. A nőknek szerintem ugyanez az.
5/5 anonim 

válasza:

Szerintem ha már az ember szexelni akar,első a nyugodt környezet megteremtése.Telefon ki,ajtó bezár,csengő kikapcsol.Ez biztos nagyon nehéz művelet!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!