Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Másnak is ilyen a párja?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnak is ilyen a párja?

Figyelt kérdés
A barátomat szex után teljesen békén kell hagynom,még egy puszit is alig lehet kikönyörögni tőle. Viszont amíg nem megy el,addig olyan szenvedélyes tud lenni.

2018. febr. 27. 12:05
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
90%

Hát mindenki más vérmérsékletű...de ebből nem lehet tudni hogy cölöp vagy csak figyelmetlen és nem érdekli az hogy mit igényelsz...

De nem nem ez a normális amit írtál!

2018. febr. 27. 12:10
 2/13 anonim ***** válasza:
Én szex után képes lennék órákis simogatni puszilgatni a párom, ő meg szereti hogy ezt csinálom vele. Totál ellazul, meg sem bir mozdulni ilyenkor.
2018. febr. 27. 12:11
 3/13 anonim ***** válasza:

Nekem is jól esik utána kicsit elnyújtózni, és kicsit magányosan bezárkózni a gondolataimba és ott levezetni a végjátékot. Néha e az igényem, néha meg majd megőrülök, hogy hozzám bújjon, fészkelődjön, had érezzem a puha bőrét, a finom haját, ahogy veszi a levegőt mellettem:)

Ő mondjuk igényli ha simogatom, csókolgatom babusgatom, de ugye nem csak egyedül van, így nem történhet mindig az amit ő igényel. Fele fel arányban elvagyunk.

2018. febr. 27. 12:20
 4/13 anonim ***** válasza:
42%
Ez fura, én szex után imádok összebújni nővel, magamhoz ölelni az ágyban, simogatni gyengéden a hátát, karját, derekát, szerelmesen csókolózni, ölelni egymást, kedves szavakat suttogni neki, becézni finoman.
2018. febr. 27. 12:27
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Párommal mi mindig összebújunk. Ő is és én is nagyon igénylem.
2018. febr. 27. 12:46
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt ilyen párom, szörnyű érzés. Akármilyen jó is volt utána mindig azt kívántam hogy bár el se kezdtük volna. Tudom, sok pasi ilyenkor nem igényli, de legalább a nő kedvéért erőt vehetne magán egy csók vagy 5 perc összebújás erejéig, aztán mehet a dolgára.
2018. febr. 27. 12:54
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem.Én például nem vagyok ilyen köcsög.
2018. febr. 27. 13:00
 8/13 anonim ***** válasza:
Nem szeret!
2018. febr. 27. 13:26
 9/13 anonim ***** válasza:
Nekem volt olyan csajom aki ha kielégült hátat forditott, hozzá sem lehetett érni. Hogy velem mi van leszarta, hogy kielégültem e nem érdekelte. Szörnyű volt.
2018. febr. 27. 14:58
 10/13 anonim ***** válasza:
0%

"Én szex után képes lennék órákis simogatni puszilgatni a párom, ő meg szereti hogy ezt csinálom vele. Totál ellazul, meg sem bir mozdulni ilyenkor."

Ez elég b....zis xD

2018. febr. 28. 00:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!