Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pisisexet mikor probáltátok eloszor?
Sziasztok. Nagyon izgat a pisisex. Nem szájba, csak zuhanyban/kádban egymás elott, egymásra vagy akár zuhanyban állva szex kozben is. Azok, akik már probálták, ti hány évesen probáltátok eloszor? Hogy jott az otlet, esetleg kivel hogyan tortént. Nagyon ki szeretném probálni, csak nem tudom, hogy mit szolnának hozzá a huszon éves csajok az ilyen otletemhez. Lehet, hogy teljesen perverznek tartanának és elmenekulnének tolem :D De nagyon ki szeretném probálni már.
UI: azért irtam huszas korosztályt, mert a 30-40-50 korosztályban idáig nem nagyon van sikerem, sajnos. Na jo, idáig 0 siker :D
Irnátok kort és nemet is légyszi, csak a válaszok kiértékelése miatt. Koszonom
27F
Barátnőm elég nyitott mindenre, sok dolog izgatja. Elég nyíltan beszélgetünk a vágyainkról és mondta, hogy őt ez izgatja, szeretné kipróbálni.
Szóval egyik zuhanyzás alkalmával elém térdelt és levizeltem. Elsőnek csak a kezét, mellét, de szólt, hogy az arcát is. Élvezte, és én is. Néha, még most is csináljuk, de nem olyan nagy szám :)
Akkor ő 17 volt én 28.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!