Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, próbáltátok már a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, próbáltátok már a csiklókrémet ami vérbőséget okoz?

Figyelt kérdés

Egyszer exemmel kipróbáltuk és nagyon felizgatta, én nem értem hozzá, egyszer csak láttam amikor átnedvesedett a bugyija, és mondanom sem kell hogy mekkora orgazmusa lett a végén :D

Nektek van bármi tapasztalat?

2018. febr. 3. 17:21
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Csikló krém ?nem hallottam ilyenről.

Ennek ilyen bizsergető hatása van?

Durexnek volt egy ilyen türkiz zöld síkosítója arra volt írva hogy bizsergető vagy nem tudom. Egyszer ki próbáltam masztihoz.

Hát bizseregni nem bizseregtem

Inkább ilyen mentolos érzés volt

Hidegnek éreztem a puncim aztán kellemetlen volt mert mintha égett volna

Le is mostam meg ki is dobtam a kukába.

24N

2018. febr. 3. 18:06
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen csiklókrém nőknek. Linket nem tudok de ha beírod google-be, hogy csiklókrém akkor találsz sokat. Pasiként nem tudom megmondani hogy milyen volt a lánynak, de azt tudom hogy anélkül hogy hozzáértem volna, már nedves volt és nagyon érzékeny lett a csiklója
2018. febr. 3. 18:09
 3/5 anonim ***** válasza:
Az tök jó
2018. febr. 3. 18:17
 4/5 anonim ***** válasza:
Még nem próbáltam,de most nagyon kivancsi lettem erre! Mindenkepp kiprobalom majd! :)
2018. febr. 3. 18:30
 5/5 anonim ***** válasza:
Csak a durexnek azt a rozsaszin kis ampullas sikositojat probaltam, ami ilyen bizsergeto, vagy nem is tudom milyen. De nekem bejott. Csak nagyon keves van benne es eleg draga ahhoz kepest.
2018. febr. 3. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!