Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy mondjam meg a barátomnak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam meg a barátomnak hogy felfogja h én nem dugni akarok hanem szeretkezni? 22l, barátom 23

Figyelt kérdés
2018. febr. 25. 16:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
5%
Velem mindent meg lehet beszélni! Ismerj meg! 1. voltam.
2018. febr. 25. 17:13
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Ahha.. ahha.. beugrott a "majom" a vízbe!

Jajj te lány! Néha szereted, hogy keményen megdug, néha pedig azt, ha érzéki.. hát kerüljetek egy hullámhosszra.. ehhez kommunikálni kell, pont úgy ahogy az első alkalmakkor.. omg. logika?

2018. febr. 25. 17:36
 13/15 A kérdező kommentje:
#11 Szeretem a barátomat.
2018. febr. 25. 17:44
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Éreztesd vele, hogy milyen hangulatban vagy! Néma gyereknek... Ha nem mondasz semmit, mégis honnan tudja, hogy most pont nem a döngetést szeretnéd? :D

Ha olyan kedvedben vagy, hagyd, hogy folytassa, de ha nagyon nem szeretnéd, mert romantikára vágysz, akkor csillapítsd, lassítsd le. Ez tényleg szimpla kommunikáció, emiatt nem fog megharagudni. :)

24/L

2018. febr. 25. 19:05
 15/15 anonim ***** válasza:
90%
14. jól mondja! Néma gyereknek! Igen is hölgyeim tessék már kezdeményezni és aktívabbnak lenni, és persze kommunikálni. Ez az alapja mindennek. 1. 11. voltam.
2018. febr. 25. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!