Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A csajok miért vannak zavarba,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csajok miért vannak zavarba, hogy imádom a popsijukat kényeztetni?

Figyelt kérdés

Fétisem a gyönyörű fenék és a gusztusos imádnivaló popsilyuk, sok csaj még se érti miért vagyok oda nagyon. Mármint hogy imádom puszilgatni, nyalni, szagolni, nehéz vele betelni legalábbis számomra.

Úgy vettem észre ez mégis sok csajt feszélyez.

2018. febr. 24. 17:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

6: Ezt előre meg kell beszélni.

Utána nem nyalhatsz a puncijába, mert megfertőzöd.

2018. febr. 25. 01:35
 12/16 anonim ***** válasza:

11:

Nem, ez a valóságban nem így működik.

2018. febr. 25. 01:42
 13/16 anonim ***** válasza:

12: Tényleg??? Én 2 év alatt gyógyultam ki az így szerzett - először csak hüvely-, majd még-

, végül teljes - kismedencegyulladásból.

Az orvosok a fejüket fogták, és azt üvöltötték, hogy az idióta fiú mosson fogat popsi és punci megközelítése közt.

2018. febr. 25. 01:45
 14/16 anonim ***** válasza:
12: Bizonyára az az infó sincs meg, hogy 2 éves kortól beleverik a kislányokba a punci- és popsitörlési mozdulatokat, mert ha elvéted, avval is súlyos fertőzést okozhatsz magadnak. Soha nem szabad bármi hátulról a hüvelybemenetedre kerüljön.
2018. febr. 25. 01:53
 15/16 anonim ***** válasza:

13: Én tartós párkapcsolatokban ilyen fél tucat nő fenekét nyaltam úgy, hogy ő a hátán feküdt, én hason, fejjel a lábai közt, a kezeimmel megemeltem a lábait és egyszerre nyaldostam a segglyukat és a puncit (a puncit nyilván többet). Vagy ugyanígy kutyában is. De ezt így nem egyszer, hanem viszonylag rendszeresen, havi néhányszor biztos.

Se nekem, se nekik nem lett semmi bajuk.

2018. febr. 25. 11:04
 16/16 anonim ***** válasza:
Ott a sz@r is kijön.Undorító hogyha valaki azt nyalja ki meg még szagolgatja is.Undorító
2021. dec. 29. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!