Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem szeret a párom orálisan kényeztetni?
Akármikor szexre kerül a sor szinte már úgy érzem könyörögnöm kell érte, hogy kinyaljon.
Nem tart vonzónak? Vagy annyira fárasztó ezt annak az embernek csinálni akit szeret?
1. Nem szeret.
2. Büdös és/vagy rossz ízű vagy.
3. Ebédelnem kell, mert kezedek asszociális lenni :D
érdekes hogy mindenki arra gondolt, hogy egy igénytelen nő vagyok.
nem hiszem, hogy erről lenne szó.
tisztán tartom magam ráadásul minden szex előtt fürdünk
Egy csomó ember (nem csak férfi) egyedül a saját kielégülésével törődik. Persze, mi férfiak ilyen téren könnyebb helyzetben vagyunk, nekünk szinte bármikor, bárhogy összejön.
Valószínűleg nem kell komoly mögöttes okot keresni, a párod egyszerűen önző, figyelmetlen, nem nagyon érdekli, hogy veled mi van, ő elmegy a puncidban vagy a szádban, neked meg jó éjszakát.
Egy önző disznó
Én az ilyet addig nem szopnàm le amíg ki nem nyal. Hát mit képzel magáról? Köcsög balfsz
23N
Visszakérdezés, de kicsit általánosítva, részben reflektálva az utolsó válaszoló válaszára.
Ha kinyalom, nem kevésszer, még ha kissé igénytelen időszaka is van (nem, nem a kérdezőnek, páromnak), akkor Ő miért nem kapja be nekem, meg miért nem elégít ki néha orálisan?
25/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!