Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csajok miért vannak zavarba, hogy imádom a popsijukat kényeztetni?
Fétisem a gyönyörű fenék és a gusztusos imádnivaló popsilyuk, sok csaj még se érti miért vagyok oda nagyon. Mármint hogy imádom puszilgatni, nyalni, szagolni, nehéz vele betelni legalábbis számomra.
Úgy vettem észre ez mégis sok csajt feszélyez.
Kényelmetlenül érezném magam, mert az a lyuk másra van kitalálva... más meg bele akarja dugni a nyelvét?
Nem azért mondom, csak kicsit fura számomra!
Én ugyan így voltam az exbarátommal.
Mikor 69-eztünk sokszor alig kellett hozzám nyúlnia, mert hatalmasakat élveztem pusztán a popója látványától.
A mostani barátom sajna nem engedi, hogy hozzáérjek :/
10-ből 2-3 csaj gondolkodás nélkül engedi a seggét is nyalni, 2-3 meg ha beszélünk vele akkor rávehető, mert az neki még új, sosem próbálta.
Meg van az utolsó harmad, aki meg soha nem engedné sajnos.
Mondjuk az már tényleg fura, hogyha többet foglalkoznál a segglyukkal, mint a puncival. (nem tudom ez így van-e)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!