Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A csajok miért vannak zavarba,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csajok miért vannak zavarba, hogy imádom a popsijukat kényeztetni?

Figyelt kérdés

Fétisem a gyönyörű fenék és a gusztusos imádnivaló popsilyuk, sok csaj még se érti miért vagyok oda nagyon. Mármint hogy imádom puszilgatni, nyalni, szagolni, nehéz vele betelni legalábbis számomra.

Úgy vettem észre ez mégis sok csajt feszélyez.

2018. febr. 24. 17:28
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Meg is dugod őket?
2018. febr. 24. 17:29
 2/16 A kérdező kommentje:
nem feltétlenül de nyilván, vagyis pusztán az efféle "játszadozás" is önmagában felér sokszor számomra egy aktussal :D jó kicsit túloztam, de közel hasonló örömet okoz nekem.
2018. febr. 24. 17:30
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem olyan megszokott nekunk
2018. febr. 24. 17:37
 4/16 anonim ***** válasza:
26%
Nagy pacsi kérdező. Hatalmas rajongója vagyok a csodaszép, formás popsinak, lehet nagy méretű is, narancsbőrrel felszerelt és striás is. A lényeg a szeretet és vonzalom. Eszméletlenül fantasztikus simogatni, puszilgatni, harapdálni a popót, nyalogatni a lyuknál, ujjazni, szimatolni. Beleremegek, annyira szeretem.
2018. febr. 24. 17:39
 5/16 anonim ***** válasza:
93%

Kényelmetlenül érezném magam, mert az a lyuk másra van kitalálva... más meg bele akarja dugni a nyelvét?

Nem azért mondom, csak kicsit fura számomra!

2018. febr. 24. 17:46
 6/16 A kérdező kommentje:
nyilván maximális higiénia és tisztaság mellett és csak ha a partner sincs ellene :D
2018. febr. 24. 17:48
 7/16 anonim ***** válasza:

Én ugyan így voltam az exbarátommal.

Mikor 69-eztünk sokszor alig kellett hozzám nyúlnia, mert hatalmasakat élveztem pusztán a popója látványától.

A mostani barátom sajna nem engedi, hogy hozzáérjek :/

2018. febr. 24. 19:16
 8/16 anonim ***** válasza:
0%
Aki szerint másra van kitalálva, az például orális szexet sem folytat? Mert a szájat se b*szásra tervezték...
2018. febr. 24. 19:20
 9/16 anonim ***** válasza:

10-ből 2-3 csaj gondolkodás nélkül engedi a seggét is nyalni, 2-3 meg ha beszélünk vele akkor rávehető, mert az neki még új, sosem próbálta.

Meg van az utolsó harmad, aki meg soha nem engedné sajnos.

Mondjuk az már tényleg fura, hogyha többet foglalkoznál a segglyukkal, mint a puncival. (nem tudom ez így van-e)

2018. febr. 24. 19:37
 10/16 anonim ***** válasza:
78%
A popsijukat vagy a popsilyukat? :D
2018. febr. 24. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!