Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magasabb férfi általánosságban hosszabb és vastagabb pénisszel rendelkezik?
Saját Mercim van, amivel a pasim is szállítom tehát a minimum, hogy ki tudjon elégíteni =)
Igaz szüleim vették, de akkor is enyém :D
11:
Akkor jó. Szerintem ez a 15 egy teljesen jogos elvárás, nem egy megugorhatatlan léc.
5-ből 4 férfinek azért megvan a 15 cm.
Nekem is hamar volt autóm, szalonból kihozott, 18 évesen már azzal jártam, de sosem hencegtem vele. És ha ezzel kezdesz egy pasinál, hogy csóró vagy, mert nekem Mercit toltak anyáék a seggem alá, hurcollak, ezért elégíts ki, akkor vagy az önbizalmukat tiprod le, vagy kiröhög a normális, és otthagy. Kislány vagy még ahhoz, hogy így válogass. Remélem rájössz majd idővel, hogy gáz ez a hozzáállás.... De addigra át fog menni rajtad 10-20 gyökér.
És egy normális csaj azzal jön össze, aki nagyon tetszik neki külsőre, belsőre is, nem azzal, akinek nagyobb a farka. Az már csak egy extra. Én is fogtam ki 10 cm körülit, mégsem jutott eszembe miután szakítottunk, hogy lófarkú herceget keressek.
Leírom a saját 4 tapasztalatomat:
175 cm- kb. 12 cm-es normál vastagságú farokkal
182 cm- 14 cm-es átlag feletti vastagságú farokkal
182 cm- 12,5 cm-es normál vastagságú farokkal
175 cm- kb. 10 cm-es vékony farokkal.
A kb. adatoknál nem mértük le, a másik kettőnél viccesen előkerült a dolog, ezért tudom olyan pontosan. Érzésre a 14 cm-es vastag volt a legjobb. 16 cm-nél hosszabb viszont nem kellene, mert az már fájna.
n34
16: Ez jó, tényleg valami ilyesmi lehet a leghasznosabb válasz a kérdezőnek. Férfi magassága és farokhossza. Nálam:
168 cm: 14 cm
173 cm: 13 cm
182 cm: 16 cm
184 cm: 14 cm
197 cm: 17 cm
202 cm: 15 cm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!