Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magasabb férfi általánosságban hosszabb és vastagabb pénisszel rendelkezik?
Én 197 cm magas vagyok és 17 centis a farkam.
Szerintem lehet egyéneket nézve egy 2 méteresnek is 14 centis, meg egy 170 centisnek is 20 centis.
De, és most figyeljetek: Ha megmérnénk 100 főnyi 2 méteres ember és 100 főnyi 170 centi magas ember farkát, akkor nagy átlagban az jönne ki, hogy a magasabbaknak nagyobb.
A magasabb embereknek átlagban nem nagyobb a kezük, mint az alacsonyabbaknak? A magasabb embereknek átlagban nem nagyobb a lábuk, mint az alacsonyabbaknak? Stb-stb. A nagyobb embereknek az egyes testrészei is ARÁNYOSAN nagyobbak ÁTLAGBAN. Az mellett hogy lehetnek egyéni eltérések, miért ne lehetne hogy átlagban mondom, a 2 métereseknek esélyesen nagyobb farka van, mint a 170 cm magasaknak? Mint a többi testrésznél.
Nincs összefüggés!
El kell, hogy keserítselek! Sajnos többet is ki kell próbálnod, hogy megfelelő méretet találj!
Egy pillanat?!
Kérdező a 15 cm nem jó, nem megfelelő neked? (tud ám fájdalmat okozni, mint 19 cm-es is)
Van összefüggés, de ez nem azt jelenti hogy minden alacsony srácnak kicsi a farka, pláne nem 12 cm körül.
A valódi átlagos méret a fiatal férfiak között ilyen 15-16 cm. Ez a középérték és ebből vannak szélsőséges kiugrások néha (pl 12 cm, 19 cm), de ezek a ritkák. A 12 centis pöcök és a 19 centis lókolbász is ritka viszonylag. (10-ből 1 embernek ha van valamelyik ilyen, vagy ennél kisebb/nagyobb)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!