Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az első szexedre készülsz, miért fagy meg benned a vér, és szép lassan kíhül a tested?
Jo lenne tudni a nemed...:D
De ha igy rastresszelsz az nem jelent jot.
Normalis ,hogy kicsit felsz de ha normalis a partnered akkor nem lesz semmi baj...
ha megfigyeled az első bunyónál is ez van.
az idegen élethelyzet miatti stressztől van.
"prostituált"?:D
Hát nem utcai prostihoz kell menni mínusz 10 fokban és mindjárt nem lesz gond, olyat keress, akinek legalább egy rezsója van vagy vmiXD
Prostituált, de nem utcai. Igényes, fűtött házban végezzünk a dolgunkat.
Lehet, hogy új... De a gond, hogy már nem először történt meg ez velem.
Nagyon szeretném tudni milyen érzés a szex, és nem mű babával, vagy ilyesmivel.
Szeretném érezni a nedvességet, a szorítást, a nyögéseket, a teste melegét, a mellét..... Szeretném megtudni..ilyen a szex, és amikor eljönne az idelye nem tudom megcsinálni.
A testem nem engedelmeskedik.
Kedves valahanyadik kérdező, sajnálatodra közlöm, hogy 21éves fiú vagyok.
Igen, tudom, ha nő lennék, szívesen bevállalnál, kár, hogy nem vagyok az. ;)
Mert nem szereted.
Nincs szerelmed?:)
8: Ezzel óvatosan. Azoknak az embereknek, akiknek van belső békéjük, megzavarja a szervezetét minden kemikália, nem csak lelkileg, de fizikailag is komolyan rosszul lehetnek. Nekik nem jó sem a nyugtató, sem az alkohol, sem a kábítószerek, sem a cigaretta, stb.
Nem véletlen, hogy Xanaxot csak receptre lehet kapni. Nem kapkodhatja be bárki, akinek eszébe jut.
Egyébként szerintem semmi nem utal arra a kérdezőnél, hogy nyugtalan volna, vagy ilyesmi, tehát amire a Xanax való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!